Supermintea umană

Supermintea umană
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8606-02-6
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 158
Format: 14,5x21

DESCRIERE

Astăzi se scriu multe lucruri despre cunoştinţele lui Hermes şi mai ales despre cele şapte principii despre care acesta a vorbit, principii care formează piatra de temelie a întregii cunoaşteri şi este cheia către o minte superioară.

Cele Şapte Principii influenţează toate lucrurile şi sunt invariabile. Acestea nu pot fi schimbate, modificate sau distruse. Deoarece sunt legi universale, ele guvernează toate lucrurile, de la particulele cele mai mici până la însuşi Universul care se dilată.

O înţelegere a acestor reguli vă plasează cu un pas înainte în jocul vieţii. Aceste principii sunt regulile vieţii şi acest concept nou, denumit Supermind, se bazează pe aceste şapte forţe. Înţelegeţi şi folosiţi principiile şi aţi început construcţia superminţii voastre.

Datorită faptului că lumea este o creaţie mentală, aveţi control asupra ei. Acel control constă în faptul că voi şi numai voi aveţi abilitatea de a vă folosi imaginaţia. Doar voi puteţi controla acel procesor de creare de imagini din mintea voastră. Doar voi puteţi să schimbaţi ceea ce se întâmplă în mintea voastră.

Programul Supermind a luat fiinţă în anul 1979 şi conţine principii universale care ghidează viaţa fiecăreipersoane de pe planetă, în timp ce oamenii îşi trăiesc viaţa fără a şti că propria lor existenţă este controlată mai mult sau mai puţin de către aceste principii. A fost creat pentru a deschide oamenii către aceste principii, astfel încât să-şi utilizeze puterea şi potenţialul voinţei lor.

BURT GOLDMANNumărul de pagini: 158
Formatul în cm. (l x L): 14, 5 x 21
I. S. B. N.: 978-606-8606-02-6
Traducerea din limba engleză: Daniela Costea
Titlul original: YOU, the SUPERMIND

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec