Supermintea cuantică - Formula iertării

Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8606-04-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 168
Format: 14,5 x 21

DESCRIERE

Vreau să ştii că vorbesc despre lucruri pe care le cunosc şi că scriu acum doar pentru că aş dori să am un efect benefic asupra fiecărei persoane de pe planetă; atât de important este acest material.

Bineînţeles, voi vorbi și despre iertare şi răscumpărare, dar mai întâi voi recapitula conceptul de salturi cuantice care te va ajuta să aplici ușor terapia vieților trecute și vei afla cum să faci regresii, pentru a elimina acele ancore invizibile care te pot împidica acum să evoluezi.

Iertarea are o mare putere. Să te absolvi de o anumită faptă înseamnă să te ierți pe tine însuți – să renunți la noțiunea de a te pedepsi pe tine însuți prin faptă sau gând. Te poți ierta pe tine însuți pentru toate erorile din trecut, căci ești o persoană diferită acum. Iartă-te pe tine însuți, căci nu ai fi putut să faci lucrurile în niciun alt fel. Iartă-te pe tine însuți, căci nu le vei mai face niciodată în acel fel. Ești mai matur. Iartă-te pe tine însuți.

Cheia se află în propria ta imaginație, căci aici rezidă vina, sau păcatul și pedeapsa. Ai încredere în acea abilitate a minții tale de a crea imagini: Imaginează-ți că te-ai iertat și vei fi iertat. Spun asta deoarece tu eşti cea mai importantă persoană din lume pe care trebuie s-o ierţi, şi singura persoană care poate face acest lucru, tu însuţi.

Terapia vieților trecute ar putea fi răspunsul căutat, la multe din problemele tale, deoarece terapia vieților trecute este una dintre cele mai bune metode de a rezolva probleme. Oamenii cu probleme financiare găsesc adesea că răspunsurile vin dintr-o situaţie a unei vieţi trecute.
Sper că vei găsi această carte ca fiind pătrunzătoare şi nepreţuită pentru calea ta personală şi spirituală spre iluminare.

Îți urez să ai o viață plină de minunății și aştept cu bucurie să te întâlnesc în vieţile noastre viitoare.

• Burt Goldman
Caracteristici
Numărul de pagini: 168
Formatul în cm. (l x L): 14, 5 x 21
I. S. B. N.: 978-606-8606-04-0
Traducerea: Livia Popescu-Flitan, George Radu Onică
Titlul original: Quantum Supermind: The Absolution Solution

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0141 sec