SuperAlimente Rx - paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa

SuperAlimente Rx - paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 392
Format: 15X22

DESCRIERE

Pornind de la ideea că paisprezece alimente – numite SuperAlimente – conțin toți nutrienții de care un om obișnuit ar avea nevoie, dr. Steven Pratt trasează cadrul unui program amplu de alimentație la capătul căruia sănătatea și forma fizică excelentă sunt garantate.
Fasolea, afinele, broccoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, somonul sălbatic, soia, spanacul, ceaiul, roșiile, carnea de curcan, nucile și iaurtul sunt aliați de nădejde împotriva afecțiunilor de tot felul, împotriva îmbătrânirii sau chiar a cancerului. În lumea anglo-saxonă, simbolul Rx indică acele medicamente care nu se pot cumpăra decât pe bază de prescripție medicală, devenind astfel sinonim pentru mulți cu o cale sigură către sănătate.
Astfel trebuie citită și SuperAlimente Rx, ca o lungă și captivantă rețetă, un melanj în care se îmbină explicațiile atent documentate, dovezile științifice, studiile clinice și recomandările de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuți maeștri bucătari.
O carte despre alimente simple, ușor de cumpărat și de preparat și despre beneficiile palpabile pe care le pot aduce atât asupra sănătății corpului, cât și a stării generale de bine. Marie D. Jones
Dr. Steven PRATT este unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai ideii că alimentația și stilul de viață joacă un rol extrem de important în menținerea unei sănătăți de fier și în prevenirea diferitelor afecțiuni. După ce a absolvit în 1975 Jefferson Medical College, s-a specializat în oftalmologie la Naval Hospital din San Diego. Este medic oftalmolog în cadrul Scripps Memorial Hospital din La Jolla, California. Dr. Pratt este de asemenea autorul bestsellerurilor SuperFoods HealthStyle: Simple changes to get the most out of life for the rest of your life și SuperFoods Rx Diet: Lose Weight with the Power of SuperNutrients, and SuperHealth: 6 Simple Steps, 6 Easy Weeks, 1 Longer, Healthier Life.
Kathy MATTHEWS este coautoare a numeroase volume pe teme de sănătate sau medicină, colaborând cu succes cu doctori, specialiști în nutriție sau profesori de medicină; între aceștia se numără Wendy Bazilian, Sally Haddock, Roy E. Vartabedian, Heather Bauer sau Robert M. Giller. În prezent, locuiește în Pelham, New York.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec