Supe şi ciorbe 77 de reţete mai vechi şi mai noi

Supe şi ciorbe 77 de reţete mai vechi şi mai noi
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 136
Format: 15x20

DESCRIERE

Cum remarca şi celebrul Jaques-Yves Cousteau, avem o bucătărie absolut savuroasă, dar puţin cunoscută, în care supele şi ciorbele se remarcă în mod special. Sau, altfel spus, suntem nişte „ciobari” de excepţie.
Iată de ce o carte de reţete dedicată „felurilor lichide” este mai mult decât bine venită în peisajul nostru editorial. Dar nu orice reţete – ci unele care păstreze contactul cu gusturile şi cu ingredientele folosite la noi.
Supă-cremă de roşii cu vin, supă franţuzească de ceapă, minestrone, supă italiană de scoici cu roşii, ciorbă asiatică iute-acrişoară, dar şi ciorbă cu perişoare de peşte, ciorbă de potroace, borş de miel cu verdeţuri, ciorbă de pui a la grec sau ciorbă de burtă – iată doar câteva dintre cele 77 de reţete pe care cititorul le va găsi în volumul „Supe şi Ciorbe”.
Sunt atât reţete tradiţionale româneşti, la care se adaugă reţete celebre în lume, care nu puteau lipsi, cât şi multe idei noi pentru „ciorbarul” român, unele insolite chiar. Ba există chiar şi un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar şi ca aperitiv răcoritor şi savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merită să o ai la îndemână în bucătărie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec