SUGESTII DE LECTURA CLASA A VIII-A

Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-1787-3
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 192
Categoria: Clasa a VIII-a

DESCRIERE

Seria de carti “Sugestii de lectura” pentru clasele de gimnaziu sunt in concordanta cu programa scolara “Lectura si abilitatile de viata” aprobată prin O. M. E. C. T. S. nr. 3961/3. 05. 2012.

Aceste carti pot fi utilizate atat la cursul optional “Lectura si abilitatile de viata” pentru clasele 5-8, cat si ca ghid pentru lectura suplimentara in cadrul orelor de Limba si literatura romana, precum si pentru cercurile de lectura si scriere creativa.

Sunt lucrari care, utilizand metode moderne active de invatare, contribuie la dezvoltarea capacitatii de comunicare, socializare si de receptare a textelor literare si non-literare, la formarea spiritului critic si la stimularea creativitatii, atat individual cat si in echipa, in concordanta cu nevoile cotidiene de cunoastere si de viata.

Ca noutate, elevii au posibilitatea de a completa in jurnalul propriu contributiile lor personale, in varianta scrisa, dar si online pe site-ul www. Qvis. ro (site-ul comunităţii online a tuturor elevilor care iubesc lectura şi scrierea creativă).

In acest fel se creeaza posibilitatea de informare si invatare digitala prin utilizarea calculatorului si a internetului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec