Suflet Nemarginit. Eliberarea de Judecatorul Interior

Suflet Nemarginit. Eliberarea de Judecatorul Interior
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Pagini: 396
Format: 14x21
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Suflet Nemarginit. Eliberarea de Judecatorul Interior - Byron Brown


…dincolo de judecata de sine se află bucuria, pacea interioară și libertatea marilor decizii întemeiate pe Claritate și pe Adevăr.

Este o carte practică, simplă, directă, plină de concretețe, care vine să sprijine în mod impecabil abordările Școlii Maestrului Interior.

Este un ghid pentru practica permanentă a Conștienței proceselor interioare și a eliberării din roțile dințate ale gândirii compulsive.

O carte despre expansiune, despre Prezență, despre acceptare, despre lucrul cu stările de frică și despre adevărata natură a Ființei.

…………………

…această carte este un instrument neprețuit pentru aceia aflați în procesul descoperirii interioare și al transformării Conștiinței.

Aflată la intersecția între abordările psihologiei abisale moderne și cele mai adânci adevăruri despre Suflet, bazată pe o imensă experiență directă de lucru cu conținuturile profunde ale psihicului, Suflet Nemărginit conduce la eliberarea față de una dintre cele mai dure identificări: Judecătorul Interior.


…pe scurt, este cu adevărat una dintre Cărțile Maestrului Interior, pe care o dedicăm, cu iubire, acelora care se află, într-un fel sau altul alături de noi, în marele proces al regăsirii de Sine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.068 sec