Sucuri, Smoothies şi alte băuturi delicioase - 160 de retete pentru a va potoli setea de sanatate

Sucuri, Smoothies şi alte băuturi delicioase - 160 de retete pentru a va potoli setea de sanatate
Preț: 69,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-140-3
Anul publicării: 2013
Pagini: 256
Format: 228x297

DESCRIERE

Sucuri, smoothies și alte băuturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteți prepara acasă. În prima parte a cărții se prezintă pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi prețioase privind achiziționarea corectă a tuturor ustensilelor.
Se oferă detalii privind fructele, legumele și alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolată – pentru adevăratele momente de relaxare și răsfăț) care intră în componența amestecurilor pe care le veți pregăti. Accentul se pune pe beneficiile pe care le au acestea pentru sănătate și felul în care ar trebui să le combinați pentru a obține cele mai bune rezultate. Rețetele propriu-zise, grupate în partea a doua a cărții, sunt accesibile, simplu și rapid de preparat.
Cartea este foarte practic organizată, pentru a putea găsi imediat rețetele care v-ar putea fi de folos, de pildă dacă dați o petrecere și aveți de gând să vă surprindeți plăcut invitații sau dacă celor mici li se face sete și vreți să le oferiți pe loc un smoothie sănătos și răcoritor, în locul sucurilor carbogazoase din comerț, atât de nocive pentru sănătate. Iar ilustrațiile excelente vă vor îmbia să încercați, rând pe rând, toate rețetele!
Autoarea Suzannah Olivier, jurnalistă și nutriționistă, a scris multe lucrări pe teme de nutriție și sănătate, unele dintre ele ajungând bestselleruri. Amintim aici:
  • The Breast Cancer Prevention and Recovery Diet;
  • Detox Manual;
  • Fresh and Raw: Eat Your Way to Health and Vitality;
  • What Should I Feed My Baby?;
  • Food Medicine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.014 sec