Sucuri din legume şi fructe. Ce lipseşte din corpul tău?

Sucuri din legume şi fructe. Ce lipseşte din corpul tău?
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8420-96-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 172
Format: 13x20

DESCRIERE

Dr. Norman W. Walker este recunoscut în întreaga lume ca una dintre cele mai mari autorităţi în domeniul vieţii, sănătăţii şi nutriţiei. Timp de aproape 70 de ani, dr. Walker a studiat capacitatea omului de a trăi o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă. Concluziile sale sunt susţinute prin exemplul personal, respectiv prin starea de sănătate perfectă de care s-a bucurat datorată gândurilor pe care le cultiva, dietei şi îngrijirii corporale.

Dr. Walker a descoperit „secretul” unei vieţi îndelungate, sănătoase şi productive. Prin cărţile sale de faimă internaţională despre sănătate şi nutriţie, el îţi oferă posibilitatea de a împărtăşi acest „vis potenţial”.

Sucuri din legume şi fructe

Ce lipseşte din corpul tău?

Deficitele de minerale, săruri şi vitamine pot cauza multe simptome ale bolilor. Sucurile de legume și fructe sunt prezentate pe categorii, iar elementele pe care le conţin sunt explicate detaliat. Un ghid al combinaţiilor îţi prezintă sugestii pentru tratarea eficientă a diferitelor boli cu ajutorul sucurilor din legume şi fructe proaspete!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.082 sec