SUCCES la pregătirea examenului de EVALUARE NAŢIONALĂ la Matematică 2021

Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-727-438-7
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Culegerea SUCCES propusă de Editura Sigma este realizată în conformitate cu programa școlară de Matematică în vigoare pentru pregătirea Evaluării Naționale la clasa a VIII-a, avizată cu OMEC nr. 3472/10. 03. 2020.

Cartea cuprinde:

  • Repere teoretice recomandate de programa școlară, însoțite de exemple și aplicații rezolvate
  • Exerciții și probleme de antrenament

  • 30 de teste în conformitate cu modelul publicat de MEC pentru Evaluarea națională 2020-2021, teste realizate de profesori și inspectori cu o vastă experiență la catedră.

 

 

Care sunt punctele forte ale culegerii?
•    Conținutul este organizat tematic într-o succesiune ușor de parcurs, care simplifică înțelegerea și, dacă este cazul, (re)învățarea noțiunilor studiate în clasele a V-a – a VIII-a.
•    Enunțurile teoretice sunt însoțite de exemple și contraexemple semnificative, precum și de exerciții și probleme rezolvate.
•    Noțiunile matematice, algoritmii de calcul și metodele de rezolvare a problemelor sunt prezentate structurat, într-o progresie care asigură formarea și dezvoltarea competențelor vizate de programa școlară.
•    Exercițiile propuse, alese cu minuțiozitate, sunt structurate în principal pe două niveluri de pregătire: minim și mediu, oferind totodată, un suport solid și elemente de bază pentru avansarea în probleme mai dificile sau pentru antrenarea competențelor matematice necesare unor concursuri școlare.
•    Antrenarea pentru examen, teze, concursuri se face prin teste de sinteză, alcătuite conform modelului elaborat de Ministerul Educației și Cercetării, asigurând astfel familiarizarea elevilor cu structura subiectelor pe care le vor avea de rezolvat în cadrul examenului propriu-zis de Evaluare Națională.

 

 

Marinela Cimpoeșu, Emilia Iancu, Istvan Matefi, Maria Popescu, Anca Toșa, Mihaela Singer, Ștefan Smărăndoiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0168 sec