SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională 2021 la limba română pentru clasa a VIII-a

DESCRIERE

„SUCCES la pregătirea examenului de Evaluare Națională la limba română pentru clasa a VIII-a” este o culegere de teste de evaluare care se adresează cadrelor didactice care predau limba română, elevilor de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru susținerea Evaluării Naționale, dar și elevilor de clasa a VII-a în vederea pregătirii acestui examen.

Cartea cuprinde:

  • Repere teoretice recomandate de programa școlară, însoțite de exemple;
  • Trei modele de teste rezolvate și baremele asociate, câte unul pentru fiecare dintre cele trei genuri literare – epic, liric și dramatic;
  • 12 teste în conformitate cu modelul publicat de MEC pentru Evaluarea națională 2020-2021, teste realizate de profesori și inspectori cu o vastă experiență la catedră;
  • 12 fișe de autoevaluare a performanței în rezolvarea testelor.

 

De ce această culegere?

 

Culegerea SUCCES propusă de Editura Sigma este realizată de către un colectiv reputat de autoare în conformitate cu programa școlară de Limba română în vigoare pentru pregătirea Evaluării Naționale la clasa a VIII-a, avizată cu OMEC nr. 3472/10. 03. 2020.

 

Care sunt punctele forte ale culegerii?

  • Conținutul teoretic este organizat tematic într-o succesiune ușor de parcurs, care simplifică înțelegerea și, dacă este cazul, (re)învățarea noțiunilor studiate în clasele a V-a – a VIII-a.
  • Enunțurile teoretice sunt însoțite de exemple semnificative.
  • Subiectele propuse acoperă o largă gamă de tematici atractive, din toate domeniile de cultură generală.
  • Antrenarea pentru examen, teze, concursuri se face prin teste de sinteză, alcătuite conform modelului elaborat de Ministerul Educației și Cercetării, asigurând astfel familiarizarea elevilor cu structura subiectelor pe care le vor avea de rezolvat în cadrul examenului propriu-zis de Evaluare Națională.

Amalia Stoenescu, Mariana Cheroiu, Mihaela Mușat, Mihaela Pitrop, Nicoleta Kuttesch

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0184 sec