Stiinte ale naturii - auxiliar clasa a III-a

DESCRIERE

Organizat pe fise de lucru, auxiliarul de Stiinte ale naturii poate fi folosit pentru orice manual pentru clasa a III-a.
Se recomanda ca in primele ore ale semestrului intai elevii sa ordoneze paginile, sa le numeroteze potrivit ordinii de studiu din manualul de la scoala.
Pentru intelegerea, precizarea si sistematizarea informatiei, se propun tipuri variate de exercitii si teme foarte solicitante, accesibile si atractive: completarea unor enunturi, scheme sau desene eliptice, descrieri gen ghicitoare, rebusuri, itemi cu alegere duala sau multipla etc.
Un loc important in economia lucrarii il ocupa experimentele, lucrarile practice, lecturile, secventele de evaluare, Vrei sa stii mai mult?, care contribuie decisiv la stimularea interesului pentru lumea stiintelor naturii.
Lucrarea se recomanda si prin ilustratiile bogate, iar imaginile si fotografiile colorate si schemele sunt un suport extrem de necesar in observarea dirijata a mediului natural, a vietuitoarelor si a relatiilor dintre ele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.064 sec