Sticletele

Sticletele
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-741-532-2
Anul publicării: 2015
Pagini: 1120

DESCRIERE

Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supraviețuiește ca prin minune unei explozii care îi omoară mama într-un muzeu de artă și intră fără voia lui în posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Ani de zile mai târziu, după o copilărie aventuroasă, Theo lucrează într-un magazin de antichități, iar tabloul ascuns cu grijă ani de zile devine pe neașteptate poarta de acces către lumea subterană a traficului cu opere de artă.

O poveste plină de suspans, meșteșugită meticulos, asemenea unui tablou flamand, despre iubire și artă, despre pierdere și obsesie, despre supraviețuire și modelarea propriului destin, toate supuse întorsăturilor imprevizibile și nemiloase ale sorții.

 

„Un triumf. Donna Tartt ne oferă o operă de ficțiune excepțională.“       (Stephen King)

 

„Un roman dickensian superb, seducător, care te ține cu sufletul la gură fără să-și piardă nici o clipă energia narativă."        (New York Times)

 

O carte despre artă în toate formele sale.“        (Vanity Fair)


„O elegantă și îndelung așteptată meditație asupra dragostei și a forței pătrunzătoare a artei... Elocventă și convingătoare... “       (Kirkus Reviews)

 

 

Data aparitiei: 19. 05. 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0174 sec