Stabilirea priorităţilor

Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 512
Format: 13x20

DESCRIERE

Stabilirea priorităţilor

    A ne baza fericirea pe abilitatea de a controla totul în jur e zadarnic. Putem avea control asupra opţiunilor noastre, dar nu şi asupra consecinţelor acestora. De asta se ocupă legi sau principii universale. Astfel, nu noi deţinem controlul asupra vieţii; principiile sunt cele care guvernează. Credem că această idee este esenţială în înţelegerea frustrării pe care omul o simte faţă de abordarea tradiţională a managementului timpului.
    În această carte prezentăm o abordare cu totul diferită. O abordare bazată pe principii, care depăşeşte tradiţionalele reţete ce te sfătuiesc să fii mai rapid, mai
puternic, mai deştept ş. a. m. d. În loc să-ţi ofere încă un ceas, îţi asigură mai degrabă o busolă, pentru că e mult mai important să ştii încotro te îndrepţi decât să ştii cât de repede mergi.
    Pe de-o parte, acest punct de vedere este nou; pe de alta, e vechi de când lumea. Are rădăcini adânci în eternele principii clasice care contrazic fundamental ideile de promovare rapidă şi fără prea mult efort, impuse cu fervoare de actuala literatură despre cum să devenim oameni de succes. Trăim într-o societate modernă căreia îi plac la nebunie „scurtăturile". Şi totuşi, nu-ţi poţi asigura o viaţă de calitate doar urmând scurtătura potrivită.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0126 sec