Spune "pot" şi vei putea! Ediţia a II-a Autor: Norman Vincent Peale

Spune 'pot' şi vei putea! Ediţia a II-a Autor: Norman Vincent Peale
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 312
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Cartea Spune „pot“ și vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor și pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Este, până la urmă, o pledoarie pentru viață, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze.

Cu fiecare obstacol pe care îl depășim, ne regăsim mai puternici. În vederea consolidării încrederii în forțele proprii, Norman Vincent Peale lansează ideea de a ne rezolva dificultățile prin raționament, adoptând soluţii pe care, în mod

obişnuit, nu le avem în vedere. Autorul ne îndeamnă să ne menținem sănătatea spirituală, să folosim anticipaţia pozitivă pentru a obține ceea ce ne dorim și, mai ales, să ne identificăm forța interioară, reușind, astfel, să trecem peste orice greutate.

În cei peste 60 de ani de activitate susținută, în care a scris cărți, a participat la emisiuni radiofonice și a ținut discursuri în fața publicului larg, dr. Peale și-a făcut milioane de adepți și de prieteni, de la președinți de corporații până la artiști, moderatori din media și oameni obișnuiți. De asemenea, a scris peste 40 de lucrări care s-au bucurat de o primire extraordinară din partea publicului.Norman Vincent Peale (1898–1993), autorul a patruzeci şi şase de cărţi, a fost un reputat orator specializat în probleme motivaţionale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“. A fost cel dintâi susţinător al teoriei „gândirii pozitive“ şi a scris mai multe cărţi devenite bestselleruri internaţionale, pe această temă. Una dintre ele este Forţa gândirii pozitive, vândută în peste 20 de milioane de exemplare şi tradusă în 41 de limbi.
Activitatea profesională a lui N.V. Peale s-a întins pe şase decenii, incluzând, fapt fără precedent, o perioadă de cincizeci şi doi de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York. Este fondatorul Institutului pentru Religie şi Sănătate, o clinică psihiatrică ce are la bază terapia prin religie, şi al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare.
Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicată de Fundaţia pentru un Trai Creştin şi înfiinţată în 1940 de el şi de soţia lui, Ruth Stafford Peale.
Pentru contribuţiile din domeniul teologiei, Peale a primit în 1984 de la preşedintele Ronald Reagan „Medalia Prezidenţială pentru Libertate“ (cea mai mare distincţie care poate fi acordată unui civil în Statele Unite).
Pe lângă Spune „pot“ şi vei putea!, la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Forţa gândirii pozitive şi Forţa entuziasmului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.036 sec