Spini dragostei. Volumul I din trilogia Penword

Spini dragostei. Volumul I din trilogia Penword
Preț: 28,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 415
Format: 13x20
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Un bărbat prins între pasiune şi orgoliu şi o fată care-şi va schimba destinul din dragoste – acestea sunt personajele primului roman din Saga de familie PENWORD-VELASCO semnată de autoarea spaionlă Arlette Geneve.

În 1826, pentru succesiunea la tronul Spaniei se confruntă susţinătorii regelui Fernand al VIII-lea cu cei ai fratelui său Carlos. Rodrigo de Velasco y Duero, Conte de Ayllón, este acuzat de trădare, deşi nu i-a jurat niciodată credinţă lui Carlos. Ştiind că va fi curând arestat, îşi trimite mama şi unica nepoată, Aurora, în Anglia, pentru a fi departe de mânia regelui, până când va reuşi să-şi demonstreze nevinovăţia. Ajungând în Anglia, Aurora descoperă că tatăl ei nu e mort, aşa cum credea ea, ci e un aristocrat englez. După o sosire plină de dificultăţi şi surprize, descoperă cu stupoare că, din cauza poziţiei tatălui său, ea fusese promisă în căsătorie, încă de la naştere, unui necunoscut, un lord arogant pe care l-a urât din primul moment.
Conflictele permanente dintre nobilul englez şi neînfricata, înflăcărata tânără spaniolă îi împing într-o relaţie pasională din care niciunul dintre ei nu poate scăpa. Aurora descoperă valori şi calităţi care-i transformă prejudecăţile în iubire adevărată.

Arlette Geneve a cucerit inimile cititorilor spanioli şi nu numai. Romanele ei se află pe primele locuri în topurile de vânzări, iar în 2011 a câştigat concursul Terciopelo pentru romane istorice romantice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.023 sec