Soluţia pentru glicemie

Soluţia pentru glicemie
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

  1. supraponderal?
  • Ţi-a spus doctorul tău că ai o glicemie puţin ridicată?
  • Ai pofte frecvente de zahăr şi de carbohidraţi?
  • Ai hipertensiune?
  • Există cazuri în familia ta de diabet, boala cardiovasculară sau obezitate?

Dacă ai răspuns afirmativ la oricare din întrebările de mai sus, înseamnă că ai nevoie de această carte.

Cercetările de ultimă oră arată că principala cauză a problemelor legate de greutate şi diabet, inclusiv ale bolii cardiovasculare, cancerului, demenţei senile şi multor altor boli, este dezechilibrul insulinei. Este foarte posibil să suferi de acest dezechilibru, dar să nu ştii nimic. De fapt, peste 100 de milioane de americani chiar suferă de diabezitate, un spectru al acestui dezechilibru care merge de la o rezistenţă moderată la insulină până la prediabet şi la diabetul de tip 2 complet instalat. Până în anul 2020, această condiţie medicală va afecta un american din doi, din care 90% nu vor fi diagnosticaţi. Din fericire, diabezitatea este inversabilă, iar autorul de bestselleruri dr. Mark Hyman cunoaşte această soluţie.

În cartea Soluţia pentru glicemie, dr. Hyman prezintă un program bazat pe cercetările ştiinţifice de reechilibrare a insulinei şi a glicemiei. El identifică şapte factori principali care pot contribui la atingerea stării de bine: nutriţia corectă, reglarea hormonilor, reducerea inflamaţiilor, optimizarea digestiei, maximizarea detoxificării, îmbunătăţirea metabolismului energiei şi o minte calmă. El descrie aici un plan de şase săptămâni în cadrul căruia îţi oferă instrumentele necesare pentru a-ţi personaliza tratamentul. Prin intermediul chestionarelor de autodiagnosticare, al recomandărilor legate de suplimente şi de medicamente, al planului de meniuri şi reţete, şi al multor altor informaţii, Soluţia pentru glicemie te va ajuta să îţi vindeci cauzele unice ale problemelor tale legate de sănătate şi de greutate. În plus, cartea îţi oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a-ţi ajuta comunitatea în care trăieşti, contribuind astfel la corectarea acestei epidemii la o scară globală.

Dr. Hyman te învaţă în cartea Soluţia pentru glicemie cum să preiei controlul asupra stării tale de sănătate, cum să slăbeşti, cum să previi bolile şi cum să te simţi mai bine ca oricând.

Dr. Mark Hyman a fost unul din cei doi directori medicali ai staţiunii balneare Canyon Ranch timp de aproape zece ani. La ora actuală este preşedintele Institutului de Medicină Funcţională şi fondatorul şi directorul medical al Centrului UltraWellness. Este autorul bestsellerurilor UltraMetabolism, Soluţia pentru o UltraMinte şi Dieta UltraSimplă, precum şi coautor al cărţii UltraPrevenţia bolilor. Locuieşte în Lenox, Massachusetts.

Te invităm să i te alături pentru preluarea controlului asupra propriei sănătăţi pe site-ul www. drhyman. com, împreună cu ceilalţi participanţi la această mişcare. Îl poţi găsi de asemenea pe twitter@markhymanmd sau pe facebook. com/drmarkhyman.

„Date fiind crizele multiple cu care se confruntă lumea în care trăim, inclusiv epidemia dramatică de diabet, cartea Soluţia pentru glicemie vine la ţanc. Insistenţa dr. Hyman de a identifica cauzele sociale profunde ale obezităţii şi diabetului reprezintă un pas crucial, care transcende prezumţiile susţinute foarte mult timp de medici, oferind soluţii reale. Copiii noştri merită aceste soluţii.”

- Arianna Huffington, preşedinte şi editoare-şefă a Huffington Post Media Group

„În ultimul deceniu, răspândirea obezităţii şi a diabetului a condus la o criză care ne pune în pericol familiile, economia globală şi succesul noilor generaţii. Personal, am făcut schimbări dramatice în propria dietă şi în rutina exerciţiilor fizice încă de când am avut probleme cu inima în anul 2004. Sper ca noua carte a dr. Hyman să te inspire, aşa cum m-a inspirat pe mine.”

- Preşedintele Bill Clinton

„Dr. Hyman a adus umanităţii un mare serviciu, creând o modalitate de vindecare a diabezităţii.”

- Dr. Arthur Agatston, autorul cărţii Dieta South Beach

„Dr. Mark Hyman face ca gestionarea propriei stări de sănătate să pară mai simplă decât s-ar fi gândit cineva până acum. Nu există un moment mai bun pentru a începe decât cel prezent. Aşadar, începe chiar de astăzi!”

- Rick Warren, autorul cărţii Viaţa condusă de scopuri

„Cu compasiune şi autoritate, dr. Mark Hyman descrie principalul factor care stă la baza supraalimentaţiei, obezităţii, diabetului, bolii cardiovasculare, cancerului şi multor altor boli: insulina. Dacă vei pune în aplicare soluţia sa personalizată, vei găsi o cale nouă către starea de bine.”

- Dr. Deepak Chopra

„O soluţie cât se poate de corectă. Aceasta este cea mai bună cale către restabilirea stării de sănătate a naţiunii noastre.”

- Dr. Christiane Northrup, autoarea cărţii Plăcerile secrete ale menopauzei

„Dr. Hyman a comis-o din nou… În această carte ne oferă o reţetă medicală revoluţionară, bazată pe studiile ştiinţifice şi uşor de urmat. Începe-ţi chiar acum călătoria către vindecare.”

- Dr. Mehmet Oz

„Vestea proastă: în următorii câţiva ani diabetul de tip 2 şi prediabetul vor ajunge să afecteze jumătate din populaţia americană. Vestea bună: diabetul poate fi prevenit şi chiar inversat în cazul celor mai mulţi dintre oameni – chiar începând de astăzi – prin simpla schimbare a dietei şi stilului de viaţă. În cartea Soluţia pentru glicemie, dr. Mark Hyman te învaţă ce trebuie să faci.”

- Dr. Dean Ornish, autorul cărţii Spectrul

„Această lucrare revoluţionară a dr. Hyman are puterea de a-ţi transforma radical şi în bine viaţa. Lasă-l pe Mark să îţi fie călăuză şi să te înveţe cum să duci o viaţă mai fericită şi mai sănătoasă.”

- Kris Carr, autoarea cărţii Dieta Crazy Sexy

„Mark Hyman prezintă în cartea Soluţia pentru glicemie o cale către sănătate de care poate beneficia orice om. Citeşte această carte pentru tine, pentru familia şi pentru prietenii tăi. Dă-o apoi tuturor celor pe care îi iubeşti.”

- Daniel Goleman, autorul cărţii Inteligenţa emoţională

„Citeşte această carte şi rezolvă-ţi pentru totdeauna problemele legate de greutate, de diabet şi de alte boli.”

- Jack Canfield, coautor al seriei de cărţi Supă de pui pentru suflet

Caracteristici

  • Numărul de pagini: 448
  • Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 2
  • I. S. B. N.: 978-606-756-018-3
  • Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
  • Titlul original: The Blood Sugar Solution: The UltraHealthy Program for Losing Weight, Preventing Disease, and Feeling Great Now!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec