SOLOMON VORBESTE Despre Reconecteaza-ti Viata

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Eric Pearl întruchipează Procesul de Creaţie, ca însăşi Forţa Vieţii, întrupată! Pentru el este o stare naturală de a fi, iar în prezenţa sa, totul devine ceva natural şi pentru noi. Cea mai recentă carte a sa, SOLOMON VORBEŞTE, despre a-ţi reconecta viaţa, este o expresie fascinantă a sursei de inspiraţie a lui Erik, prin învăţăturile lui Solomon, entitatea care vorbeşte prin Fred...

– Barbara Marx Hubbard, co-fondator şi preşedintă a Fundaţiei pentru o Evoluţie Conştientă.

Prin Eric Pearl şi Frederick Ponzlov, Solomon a adus un suflu nou în evoluţia vindecării energetice...

– Dannion Brinkley, autorul cărţii Salvată de Lumină, bestseller

SOLOMON VORBEŞTE, despre reconectează-ţi viaţa este, pur şi simplu, o carte care trebuie citită. O aşteptam de multă vreme.

– Lee Carroll, cel care primeste mesaje de la Kryon

[Această] carte te duce într-o călătorie ca să înţelegi cum lucrează vindecarea, cum noi, ca indivizi, ne aflăm pe drumul spre un nou nivel de conştiinţă şi cum putem să lucrăm cu el...

– Prinţesa Martha Louise, cunoscută vorbitoare, învăţător spiritual şi co-autor, împreună cu Elisabeth Nordeng, a bestsellerului norvegian, The Spiritual Password

De ce sunt medici de valoare, fizicieni în fizică cuantică şi cercetători din toată lumea, interesaţi de aparenta întâlnire întâmplătoare, pe care dr. Eric Pearl a avut-o cu unul dintre pacienţii săi? Ce anume din acea întâlnire nu numai că i-a modificat şi accelerat traiectoria vieţii, în mod radical, dar, în cele din urmă, a afectat vieţile a milioane de oameni şi, mai mult decât sigur, îţi va afecta şi ţie viaţa? Ce este acest fenomen?

În bestsellerul său internaţional, Reconectarea, vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, dr. Pearl i-a învăţat pe cititori cum să acceseze şi să capteze in spectru de energie, Lumină şi informaţii foarte extins, care până acum nu a fost accesibil oricui şi oriunde. Făcând acest lucru, el ne-a permis să transcendem tehnici energetice complexe, de vindecare şi să producem vindecări adesea instantanee, permanente şi transformări care sunt făcute pe viaţă! De atunci încoace, toată lumea a cerut cu tărie o a doua carte scrisă de Eric Pearl. Răspunsul pe care l-a dat el? O să o scriu, când voi avea altceva de spus. Astăzi, dr. Pearl, în colaborare cu Frederick Ponzlov, are cu adevărat ceva nou de spus.

E posibil să trebuiască să reconsideri tot ce ai citit până acum despre vindecare, conştiinţă şi despre existenţa noastră cuarto-dimensională, de aici, de pe Pământ. Condus de spiritul lui Solomon – o inteligenţă extradimensională, care vorbeşte prin Frederick – trăieşte direct experienţa unor idei împărtăşite în timpul evoluţiei acestei transmodalităţi unice, cunoscută astăzi drept Vindecare Reconectivă. Acum poţi descoperi aceste idei şi le poţi aplica în viaţa ta – idei care au revoluţionat lumea care se ocupă de vindecări şi ne-au dat cheia să accesăm imensa putere pe care o avem cu toţii, în noi. Solomon vorbeşte …

Despre cei doi autori

Dr. Eric Pearl a renunţat la una dintre cele mai de succes practici medicale – cea de chiropractor în Los Angeles – când el şi alţii din jurul lui au început sa fie martorii unor vindecări miraculoase. Astăzi, el a devenit cea mai proeminentă autoritate şi cel mai cunoscut vizionar ce există pe un nou nivel de vindecare şi de evoluţie, pe această planetă şi s-a dedicat răspândirii Luminii şi informaţiei aduse de procesul de Vindecare Reconectivă, cu ajutorul conferinţelor şi seminarelor extinse despre,, Reconectare". Dr. Pearl a apărut în nenumărate programe de televiziune, în Statele Unite şi în restul lumii. El a vorbit şi la Naţiunile Unite, ca invitat şi a conferenţiat în faţa unei săli pline, la Madison Square Garden, iar seminarele sale au fost prezentate pe prima pagină, în diferite publicaţii, inclusiv în The New York Times.

Website: www. TheReconnection. com

Frederick Ponzlov este producător, scenarist, profesor de actorie şi actor premiat. A terminat Universitatea din Wisconsin – Milwaukee si a studiat actoria la Neighborhood Playhouse, în New York şi a plecat apoi la Los Angeles. Acolo a avut o carieră de scenarist, iar prima sa producţie, Undertaking Betty, cu Naomi Watts, Christopher Walken, Brenda Blethyn,şi Alfred Molina, în rolurile principale, a câştigat premiul BAFTA. Frederick predă actoria de treizeci de ani, în Long Beach, California, unde şi locuieşte. Entitatea Solomon este de o viaţă alături de el şi, după ani de tăcere, această carte îi marchează debutul în public.


Dr. Eric Pearl a renunţat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractică din Los Angeles, atunci când el şi alţii au început să observe apariţia unor vindecări miraculoase. De atunci încoace, el s-a dedicat acţiunii de a împărtăşi lumina şi informaţia asupra procesului de vindecare reconectivă, prin prelegeri şi seminarii despre „Reconectare”. Dr. Pearl a apărut la numeroase emisiuni de televiziune, printre care Leeza, Sally Jessy Raphael, The Other Side, Extra, Art Bell, America´s Health Network, FOX TV şi alte nenumărate programe televizate din toată lumea. De asemenea, a ţinut o prezentare la Madison Square Garden, în faţa unei săli pline, iar seminariile sale sunt menţionate într-o serie de publicaţii, printre care şi New York Times.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0198 sec