SNOW CRASH

SNOW CRASH
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 592
Format: 13x20

DESCRIERE

"Mitologie de Mall avangardista, in stil neconventional, pentru secolul XXI." - William GibsonSe intampla arareori sa apara un scriitor care nu suporta comparatie � un scriitor atat de original, incat redefineste modul in care privim lumea. Neal Stephenson este un astfel de scriitor si Snow Crash este un astfel de roman, care impleteste realitatea virtuala, legendele sumeriene si aproape tot ceea ce a existat intre ele cu o excelenta si extrem de actualizata cibersensibilitate, oferindu-ne un gigathriller al erei informationale.In Realitate, Hiro Protagonist livreaza pizza pentru CosaNostra Pizza Inc., insa in Metavers e un print razboinic. Dupa ce plonjeaza in misterul unui nou virus al computerelor care distruge hackerii de pretutindeni, alearga pe autostrazile luminate de neon, indeplinind o misiune al carei obiect este amenintarea infocalipsei.

Snow Crash este o zbenguiala naucitoare printr-o America a viitorului, atat de bizara, atat de imorala..."O calatorie fantastica, epuizant de zgomotoasa, suprarealista si amuzant de bizara prin vartejul unei zile de maine care e deja aici." - Timothy Leary

NEAL STEPHENSON provine dintr-o familie de profesori universitari din domeniul stiintelor exacte. A studiat fizica, iar ulterior geografia, in momentul cand a ajuns la concluzia ca astfel putea avea acces la calculatorul universitatii intr-o mult mai mare masura.

Este autorul seriei The Baroque Cycle (Quicksilver, The Confusion si The System of the World) si a romanelor Cryptonomicon, The Diamond Age, Snow Crash si Zodiac. Traieste la Seattle, statul Washington. Snow Crash a fost scris intre anii 1988 si 1991, perioada in care autorul a ascultat non-stop o muzica extrem de zgomotoasa si deprimanta.

Neal Stephenson locuieste acum intr-o casa confortabila din emisfera vestica si isi petrece cea mai mare parte a timpului straduindu-se sa-si amenajeze, in subsolul casei, in general intunecos, asimetric si plin de azbest, un birou in care sa poata scrie si alte romane. Desi isi petrece enorm de mult timp scriind, lucrand la calculator, ascultand speed metal, patinand pe role si batand cuie, ca sot, tata, vecin si om nu i se poate gasi nici un cusur.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.031 sec