Slow Sex

Slow Sex
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 272
Format: 16x23
Categoria: Familia

DESCRIERE

Majoritatea femeilor nu au o viaţă sexuală satisfăcătoare. Slow Sex poate aduce schimbarea.
O viaţă sexuală satisfăcătoare înseamnă un singur lucru: orgasme foarte profunde.
Acest ghid care poate schimba vieţi îi învaţă atât pe bărbaţi, cât şi pe femei, cum să se folosească de practica Meditaţiei Orgasmice – sau MO – pentru a domoli ritmul, pentru a se apropia emoţional şi pentru a atinge satisfacţia sexuală autentică.
Promisiunea cărţii:
In doar cincisprezece minute orice femeie poate experimenta orgasmul implinitor. Şi, cu partenerul potrivit şi tehnica adecvată, acest orgasm poate dura incredibil de mult!
Alte beneficii:
-accentuarea senzatiilor sexuale
-experiente sexuale implinitoare
-o comuniune mai profunda cu partenerul
-un mai mare interes pentru sex
-mai putina anxietate in privinta performantelor sexuale
-un mod excelent de a strecura o activitate sexuala intr-un program incarcat

Slow Sex este un mod de abordare a sexualitatii care pune accentul pe stabilitate, intimitate si hranire.

El adanceste relatia cu partenerul si cu propriul trup, astfel incat poti experimanta orgasmul din interior spre exterior…

De mai mult de zece ani, Nicole Daedone conduce „mişcarea actului sexual lent”, dedicată artei şi rafinamentului orgasmului feminin.

Această carte este un manifest în favoarea intimităţii zilnice, şi pentru cultivarea atenţiei ca fundament al plăcerii, toate fiind focalizate pe experienţa feminină.

NICOLE DAEDONE este fondatoarea organizaţiei OneTaste, unde, din 2004, îi învaţă pe oameni cum să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare si relatii implinitoare prin MO.

Modul inovator în care ea abordează sexualitatea se concentrează pe o variantă a orgasmului despre care majoritatea dintre noi nici măcar nu au auzit: varianta feminină.

Nicole locuieste în San Francisco şi scrie, ţine conferinţe şi îndrumă oameni din întreaga lume.

Fragment din carte:

...genul de sex care ne cere să fim deschişi şi curioşi şi să urmăm experienţa oriunde ne-ar duce ea, şi nu să o forţăm să meargă în direcţia în care credem noi "că ar trebui" să se îndrepte, direcţia în care spune reţeta că ar trebui să se îndrepte.

Şi totuşi, cel mai adesea, noi privim sexul ca pe o ştiinţă. Dezvoltăm aşteptări foarte mari, anticipând repetarea rezultatului de fiecare dată când adăugăm apă şi amestecăm.

Noi credem că sexul "satisfăcător" înseamnă un singur lucru - probabil ceva de genul orgasmelor reciproce şi o legătură intimă cu partenerul nostru - şi dacă vreunul din aspectele de mai sus lipseşte, sexul este "nesatisfăcător" sau "foarte problematic", sau, chiar mai rău, pur şi simplu "insuficient".

Noi ignorăm realitatea, şi anume că sexul în sine este haotic şi schimbător. Este o forţă a naturii, la fel ca bunica mea. Este o reflectare a vieţii, ceea ce înseamnă că în el sunt incluse şi aspectele de fierbinte şi cald, repede şi lent, bun şi rău. Uneori ni-1 dorim, alteori nu.

Uneori ne simţim foarte intimi cu partenerul nostru, alteori simţim că poate este un criminal în serie. Uneori credem că este cel mai bun amant din lume, alteori ne dorim ca cineva să-1 fi învăţat, în timpul adolescenţei, cum să sărute, pentru numele lui Dumnezeu.

Unii dintre noi pot avea orgasm la o simplă atingere, în timp ce alţii nu ajung "acolo" nici după o noapte întreagă. Unii dintre noi îşi amintesc de o perioadă când sexul era extraordinar, dar nu putem cu niciun chip să ne amintim cum să ajungem din nou acolo.

Aceasta este realitatea sexului. Sexul nu este o ştiinţă; nu există nicio reţetă. Oricât de multe cărţi am citi sau oricâte mişcări repetitive am face, rezultatul nu este garantat. Iar caracterul schimbător este cea mai bună alternativă. Cea mai rea? Să ucidem sexul cu reţeta.

Dar noi n-am fost niciodată învăţaţi să gătim fără reţetă - nici în bucătărie nici în dormitor. Deci atunci când lucrurile nu se petrec aşa cum vrem noi, ne străduim şi mai mult.

În loc să ne deschidem şi să lăsăm sexualitatea să ne spună ce doreşte ea în acel moment, noi ne străduim din răsputeri să ne conformăm reţetei exterioare pe care am primit-o. În loc să dăm ascultare dorinţei noastre şi să o urmăm, fie că are logică sau nu, noi ne străduim mereu mai mult să respectăm cu conştiinciozitate, aşa cum am fost învăţaţi, micuţa reţetă. În scurt timp vom obţine un aluat vârtos, neapetisant.

Să luăm ca exemplu orgasmul. În timp ce orgasmul bărbaţilor este de asemenea o formă de artă, cred că suntem cu toţii de acord că el tinde să aibă mai mult din acea calitate ştiinţifică consistentă, decât orgasmul femeilor.

Vă cer iertare pentru că sunt prea directă, dar "penis" plus "femeie goală", în mult cazuri echivalează cu "ejaculare". Dar ce se întâmplă atunci când reţeta nu conduce la rezultatul dorit? Atunci când oricât de mult s-ar strădui el, reţeta - hm - nu mai funcţionează?

Apoi avem orgasmul femeii, care pentru majoritatea dintre noi urmează mai degrabă Calea Artistică decât metoda ştiinţifică. Din punct de vedere obiectiv, orgasmul femeilor este foarte diferit de cel al bărbaţilor, şi poate avea sau nu un punct culminant.

Deci ce se petrece atunci când urmăm reţeta pentru un act sexual "satisfăcător" şi (de obicei) acolo se vorbeşte despre "două climaxuri" şi nu apar două?

Iar ce se petrece în fiecare din aceste două cazuri - şi în atât de multe şi diferite alte cazuri în care se dovedeşte adevărul faptului că "nu există nicio reţetă" - este că sexul începe să pară o problemă.

CUPRINS:

Introducere

Unu. Arta amorului lent

Doi. Cele trei ingrediente ale amorului lent

Trei. Cum se practică MO

Patru. Depăşirea dificultăţilor

Cinci. Programul MO de zece zile pentru începători

Şase. Ce ar trebui să ştie bărbaţii despre femei

Şapte. Ce ar trebui să ştie femeile despre bărbaţi

Opt. Actul Sexual Lent faţă în faţă cu sexul obişnuit

Nouă. Orgasmul de patru luni

Anexă. MO pentru El

Resurse suplimentare

Mulţumiri


Autor: Nicole Daedone

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec