Singura dietă care există

Singura dietă care există
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8420-38-7
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 174
Format: 13x20

DESCRIERE

Ceea ce credem este experienţa pe care o trăim; modificându-ne atitudinile, organismul nostru va folosi altfel hrana pe care i-o dăm.

Această carte, Singura dietă care există, se ocupă de această premisă şi îţi pune la dispoziţie, cititorule, o metodă practică prin care te poţi pune la încercare pe tine însuţi. Ceea ce credem este experienţa pe care o trăim; modificându-ne atitudinile, organismul nostru va folosi altfel hrana pe care i-o dăm. Dar să încerci o budincă, să vezi dacă e bună, înseamnă în continuare să o guşti. Încearcă dieta Sondrei. Vezi ce se întâmplă.

Într-o zi minunată de iarnă, pe când ne îndreptam cu maşina spre nord, pe coasta californiană, într-o zi minunată, Sondra mi-a citit textul acestei cărţi. Mi s-a părut uluitor. Mesajul era pe cât de simplu, pe atât de adevărat, încât eram uimită că nu fusese deja scris.

Cum se întâmplă întotdeauna cu ideile Sondrei, m-am oferit să fiu eu primul „subiect”, primul „experiment” de încercare şi testare. Chiar ar da rezultate? A doua zi am început această dietă neobişnuită. Viaţa mea nu a mai fost aceeaşi. Până la sfâr­şitul săptămânii slăbisem câteva sute de grame dar, fapt mai important decât asta, eram extraordinar de îndrăgostită de viaţă – şi de mine însămi – încât am câştigat sentimen­tul că meritam să-mi creez un trup minunat. Într-o lună de zile am slăbit aproape şapte kilograme şi jumătate, ajungând la o greutate corporală perfectă pentru mine...

Teoria este simplă. Deşi am putea crede că obiceiu­rile noastre alimentare negative ne fac neatractivi şi nesănătoşi, de fapt de vină sunt gândurile şi sentimentele noastre negative.

Din Prefaţa semnată de Linda Thistle, doctor în ştiinţe

Sondra Ray, creatoarea Loving Relationships Training, autoarea marelui succes I Deserve Love, terapeut şi specialist de marcă în sfera Rebirth, a scris o carte care se ocupă direct de cauza greutăţii periculoase, excesive.

Cititorul va fi surprins şi foarte plăcut impresionat să descopere că prin metoda Sondrei Ray nu numai că va slăbi, ci va descoperi şi o nouă cale către împlinirea personală. Aceasta este o carte care îţi va schimba viaţa.
Caracteristici
Numărul de pagini: 174
Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
I.S.B.N.: 978-606-8420-38-7
Traducerea: Bogdan Chircea
Titlul original: The Only Diet There Is

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec