SINCRODESTINUL. CUM SA EXPLOATEZI PUTEREA INFINITA A COINCIDENTELOR

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 200

DESCRIERE

Daca ai putea sa iti compui propriile miracole, ce miracole ai alege?

In fiecare zi se intampla miracole. Nu numai in sate indepartate din tara sau in locuri sfinte din cine stie ce parte a globului, ci si aici, in propria noastra viata. Erup la suprafata din sursa lor ascunsa, ne inconjoara cu oportunitati si apoi dispar. Daca devenim receptivi la prezenta miracolelor, intr‑o secunda viata ne poate fi transformata intr‑o experienta uimitoare, minunata si incantatoare, mult peste limita a tot ce ne‑am fi putut imagina.

Aceasta carte nu o sa iti schimbe viata peste noapte, dar vei putea invata despre :

Sincronicitate in natura
Natura Sufletului
Rolul Coincidentei
Dorinte si Arhetipuri

Iar daca esti dispus sa harazesti in fiecare zi putin timp pentru intelegerea si aplicarea metodelor sincronizarii destinului, vei descoperi ca miracolele nu sunt numai posibile, ci sunt si extrem de multe. In acest moment, semintele unui destin perfect zac in interiorul tau in adormire. Elibereaza‑le potentialul si traieste o viata minunata, mai frumoasa decat orice vis.

Ca lider mondial si pionier in domeniul medicinei minte-corp, Chopra transforma modul in care lumea percepe bunastarea fizica, mentala, emotionala, spirituala si sociala. Deepak Chopra este cunoscut drept un prolific autor a peste saizeci si cinci de carti dintre care douazeci sunt bestselleruri New York Times.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec