Simte-te bine în pielea ta fară s-o vrei pe-a altora.Optimizează-ţi potenţialul relaţional

Simte-te bine în pielea ta fară s-o vrei pe-a altora.Optimizează-ţi potenţialul relaţional
Preț: 24,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 168
Format: 14x20,5
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Eficacitatea profesională este în sfârşit la îndemâna tuturor! Fie că eşti angajat, manager, director, formator, vei găsi în această lucrare toate instrumentele necesare pentru a te dezvolta în plan personal şi profesional totodată. În plus, vei afla cum să creezi o echipă formată din membri cu personalităţi diferite, şi cum s-o uneşti, astfel încât beneficiile rezultate în urma acestui proces să fie maxime. Această carte propune o metodă simplă şi concretă care permite definirea profilului persoanelor, de a acţiona asupra comportamentelor şi de a câştiga în eficacitate. Se aplică în domeniul consilierii individuale, precum şi în dinamicile de grup.
Ilustrată cu numeroase exemple, poveşti şi cazuri reale, această lucrare permite fiecăruia să-şi descopere propriul potenţial relaţional, precum şi pe cel al celor care-l înconjoară şi demonstrează că este posibilă şi necesară asocierea dintre plăcere şi muncă.
Salariatule, vrei să nu mai ai probleme cu şeful sau cu un coleg pisălog, să scapi de senzaţia de sufocare într-un post care nu-ţi place, să obţii mai uşor o mărire de salariu, să ţi se aprobe proiectele pe care le propui, să simţi cu adevărat că faci parte dintr-o echipă? Şefule, vrei să ai cei mai buni colaboratori mereu în preajmă, gata să pună umărul ca să meargă firma bine în loc să dea fuga la concurenţă? Dacă răspunsurile sunt afirmative, singurul lucru ce mai rămâne de spus este: Lectură plăcută!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.039 sec