Simplu 90 de idei pentru o viaţă remarcabilă

Simplu 90 de idei pentru o viaţă remarcabilă
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

90 de idei pentru o viaţă remarcabilă
 
 
 În prima parte a cărții îți prezint 78 de idei simple, clare și ușor de aplicat în viața ta, primele 32 de idei conțin și un exercițiu pe care să-l realizezi imediat după ce ai terminat de citit ideile. Toate ideile sunt atât de simple astfel încât vor avea un efect transformațional asupra vieții tale.
   În zona dezvoltării personale și a psihologiei aplicate o să găsești foarte multe idei în special scrise pe bloguri, dar și în cărție, care sunt eronate și nu te ajută cu nimic. O să sparg pentru tine cele mai comune și des întâlnire mituri pentru a putea să te ajut să crești mult mai rapid și frumos.
   Consider că un om puternic, un om cu adevărat remarcabil, își ghidează viața după un anumit set de valori. Pentru tine am notat cele mai bune valori pe care un om le poate avea, sunt unsprezece la număr. Aceste valori sunt întâlnite la oameni de succes precum Henry Ford, Steve Jobs, Coco Chanel, Nelson Mandela, Ghandi, Jay Z, Benjamin Franklin și alți oameni importanți pe care îi admir și studiez.
   Fără ritualuri nu vei ajunge departe. Pentru că vei accelera atât de tare încât într-o zi vei intra într-un copac. Viața este un maraton, nu un sprint. Aplicând aceste ritualuri în viața ta vei avea exact aceleași avantaje, pe care cei mai mari conducători, creatori sau inventatori ai societății noastre, le au pentru a putea astfel să te transformi în omul care te-ai născut a fi: remarcabil!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec