SIMBOLUL PIERDUT

SIMBOLUL PIERDUT
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

PROMOTIE !!!
REDUCERE 10%
Disponibila din 11 Ianuarie 2010

cea mai aşteptată carte a ultimelor decenii, va fi publicată in
Decembrie 2009. Disponibila din 11 Ianuarie 2010.

‘Nu trebuie să fii francmason ca să-ţi placă la nebunie.” The Los Angeles Times

Într-o seară, profesorul Robert Langdon este chemat pe neasteptate în cladirea Capitoliului din Washington să ţină o prelegere. La câteva minute însă de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, când descoperă mâna secţionată a mentorului său, Peter Solomon, marcată cu simboluri masonice. Langdon recunoaste în macabra descoperire o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea demult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Simbolul pierdut a fost lansat în 15 septembrie în SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, într-un tiraj inedit însumând 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut înregistrat pânã acum.

„Am fost întotdeauna fascinat de puterile oculte, de societăţile secrete. Am crescut într-un oraş din New England, unde exista o lojă masonică deasupra teatrului local şi voiam să aflu ce se întamplă acolo“, declară Dan Brown cu prilejul lansării.

La numai o săptămână de la punerea sa în vânzare, Simbolul pierdut confirmă toate asteptările specialiştilor: 2 milioane de exemplare vândute, după cum anunţă editura americană Doubleday.Cel mai recent roman al lui Dan Brown şi mult-aşteptata continuare a fenomenului internaţional numit Codul lui da Vinci va fi publicat în Statele Unite de editura Doubleday pe 15 septembrie 2009, într-un prim tiraj de 5 milioane de exemplare.

Se preconizează că succesul romanului Simbolul pierdut îl va depăşi pe cel obţinut de Codul lui da Vinci, care a fost cel mai bine vândut bestseller al tuturor timpurilor cu 81 milioane de exemplare vândute în întreaga lume, fiind tradus în 51 de limbi.

Editorul lui Dan Brown, Jason Kaufman, vicepreşedinte la Doubleday a declarat: “Aparenţele înşeală întotdeauna în romanele lui Dan Brown. Acţiunea ultimului thriller are loc într-un interval de 12 ore şi, încă de la prima pagină, cititorii vor simţi emoţia descoperirii, pe măsură ce îl urmăresc pe Robert Langdon într-un cadru nou şi neaşteptat. Simbolul pierdut este plin de surprize!”

“Simbolul pierdut este un thriller fascinant şi provocator. Noua carte dă măsura întreagă a talentului narativ de excepţie al lui Dan Brown într-o poveste plină de mistere istorice, coduri şi intrigi. Acest roman este una dintre cele mai aşteptate cărţi din istoria recentă şi aşteptarea a fost pe deplin meritată”, spune Sonny Metha, preşedinte şi editor şef la Knopf Doubleday Publishing Group.

Dan Brown a fost numit recent de revista Forbes unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni pe plan mondial.

Cea mai aşteptată carte a ultimelor decenii, va fi publicată in

Decembrie 2009
„Asteptarea a meritat!” a declarat Sonny Mehta, reprezentantul editurii Knopf Doubleday, care a publicat noul volum in Statele Unite si Canada. „Simbolul pierdut este un thriller stralucitor si captivant. Dan Brown combina extraordinar povestirea, istoria, simbolurile si intrigile, iar talentul sau se releva magnific in aceasta noua carte. Este una dintre cele mai asteptate aparitii editoriale din istoria recenta, iar asteptarea a meritat pe deplin!”, a mai spus Mehta.
Simbolul pierdut a fost tiparit intr-un prim tiraj de 5 milioane de exemplare, cel mai mare tiraj initial din istoria editurii Random House (grupul din care face parte Knopf Doubleday).
Dan Brown a spus despre acest nou roman ca “a fost o calatorie stranie si minunata in acelasi timp”. Cea mai mare provocare a autorului a fost condensarea a cinci ani de cercetari minutioase intr-o poveste care se petrece pe parcursul a douasporezece ore. „Viata lui Robert Langdon se desfasoara intr-un ritm mult mai rapid decat al meu”, a mai spus Dan Brown.
Dan Brown a schimbat conceptia asupra a tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial, a reusit sa sparga tipare si sa transforme tulburatoarele enigme ale omenirii in literatura de mare succes, inregistrand si in tara noastra un record uimitor. Dan Brown este absolvent al colegiului Amherst si al Phillips Exeter Academy. Fiu al unui matematician stralucit si al unei profesoare de muzica, scriitorul a crescut confruntandu-se cu paradoxul contactului dintre filosofie si stiinta. Sotia lui, Blythe, este istoric de arta si pictor, sprijinindu-l in activitatea de documentare.
DATA APARITIEI : 11 IANUARIE 2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0477 sec