Si tu poti fi Supernanny. Cum sa iti cresti bine copilul

Si tu poti fi Supernanny. Cum sa iti cresti bine copilul
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 316
Categoria: Familia

DESCRIERE

Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toti cei care doresc sa înteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii. Fie ca vrei sa îti întelegi mai bine propria copilarie, fie ca te pregatesti sa ai un copil, fie ca esti deja parinte aceasta carte îti ofera strategii simple pentru probleme ce-ti par dificile. Plin de sfaturi, solutii si exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experiente de lucru cu copiii si parintii si a fost scris din dorinta de a aduce mai multa armonie în viata tuturor.

Nu e o carte pentru minte, ci una pentru suflet. Cred cu toata convingerea ca fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilarii... - Irina Petrea

Când a acceptat sa devina Supernanny - guvernanta ideala, în reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cântarit dorinta de a veni în sprijinul copiilor si al parintilor. Cu totii stim ca o relatie defectuoasa între parinte si copil, le amaraste si, de multe ori, chiar otraveste viata, pe moment, dar si pe termen lung, în loc sa aduca, de ambele parti, bucurie, dragoste, împlinire si multumire, asa cum ar trebui. De aceea, aceasta carte nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui care crede ca educatia se face din inima.

IRINA PETREA e cunoscuta publicului larg mai ales în postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-mentionat, cu acelasi titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar si datorita numeroaselor articole publicate în reviste mondene. Recent, s-a alaturat Organizatiei Salvati Copiii România în campania împotriva violentei asupra copiilor. A lucrat ca realizator si producator de emisiuni de televiziune, scenarist, traducator, director de relatii publice si profesor de limba si literatura engleza.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec