Si ei pot vorbi - dialoguri subtile cu spiritele naturii

Si ei pot vorbi - dialoguri subtile cu spiritele naturii
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 243
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

În urma unui studiu la nivel planetar, s-a demonstrat că în lume, oriunde am merge, vom descoperi că aproximativ zece la sută dintre bărbaţi şi douăzeci la sută dintre femei se nasc cu anumit grad de dezvoltare al capacităţi lor extrasenzoriale.

Era pentru prima oară când existenţa latentă a acestor caracteristici de tip extrasenzorial era demonstrată şi acceptată că nu era un accident, o mutaţie de tip genetic, ci o caracteristică a rasei umane.

Numai în două locuri din lume cele două procentaje sunt mai mari cu opt - doisprezece la sută faţă de nivelul global deja demonstrat anterior. Aceste două locuri sunt Podişul Tibet şi spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic!

Având în mână cea mai recentă carte a autoarei ZODIVITA COSIIS, vă întrebaţi, unii dintre dumneavoastră probabil, care este legătura între exposeul prezentat şi lucrarea de faţă?

Legătura este indivizibilă deoarece chiar şi azi tot ce ţine de zona .comunicărilor „astrale”, şi a „comunicărilor din zona subtilului” a zonelor „nevăzute” sunt cu greu acceptate şi înţelese de marea majoritate a oamenilor.

Însă exploatarea acestor tipuri de comunicări revine cu precădere iniţiaţilor în domeniu, celor „aleşi” deocamdată nu ştim pe ce criterii de „entităţi” şi „supraveghetori” nevăzuţi din astral.

Se vorbeşte mult de indicele de inteligenţă Q, de cât de mare, mic sau eficient este pe domenii, vârste, sexe etc, şi deloc de zona capacităţilor extrasenzoriale, unde cu ani în urmă am propus un factor, indice „Q- PSI” care să definească abilităţile în acest domeniu, să le cuantifice pentru a le putea studia.

Şi să nu uităm că cei mai mulţi dintre ei evită să-şi povestească acest tip de experienţe extrasenzoriale, nemaivorbind de curajul de a le împărtăşi celorlalţi sau de a le scrie aşa cum este cazul rarisim al autoarei acestui volum, ZODIVITA COSIISI!

În carte, ideea este că totul este un TOT interdependent în plan spiritual şi rezonatoriu cu propriile noastre origini ancestrale.

Cartea de faţă este o punte spre o lume specială care ne va aduce multe noutăţi despre Univers, lumea înconjurătoare şi noi înşine. Este un pas în descifrarea contactului nostru cu realităţi încă imperceptibile, cu lumi subumane, supraumane sau paralele, cu devenirea noastră spre desăvărşirea universală.

În acest context, ZODIVITA COSIIS, nefiind la prima apariţie în plan editorial, fiind deja cunoscută ca scriitoare, este un mesager, un ghid spiritual pentru cei mai multi dintre noi spre înţelegerea mersului lumii, Universului şi transformării noastre ezoterice, iniţiatice şi universal-creatoare.

Dr. EMIL STRĂINU
Directorul Centrului de Studii

şi Cercetări Psihotronice şi Ufologice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.023 sec