SHANTARAM - Editie integrala

SHANTARAM - Editie integrala
Preț: 99,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 1120
Format: 13x20
Categoria: Strada Fictiunii

DESCRIERE

Într-un formidabil roman de inspiraţie autobiografică, Gregory David Roberts spune povestea australianului Lindsay, unul dintre cei mai vânaţi oameni ai planetei. Dependent de heroină şi încarcerat pentru jaf armat, Lindsay evadează şi se stabileşte la Bombay, unde numele său va deveni Shantaram - adică,, om al păcii". Fără casă, familie sau identitate, Shantaram îşi face ucenicia în rândurile mafiei locale, o lume a cerşetorilor şi gangsterilor, a prostituatelor şi înţelepţilor, a luptătorilor şi actorilor. Pe drumul care-l va duce la regăsirea de sine, două personaje îi vor influenţa în chip decisiv destinul: Abdel Khader Khan – don-ul mafiot, criminal-filosof-sfânt, şi Karla – o femeie seducătoare şi periculoasă.,, Un talent uriaş... Gregory David Roberts a fost comparat cu toţi marii autori, de la Melville la Hemingway."

The Wall Street Journal,, Shantaram este o superbă poveste despre dragoste, despre viaţă, dar mai ales despre dragoste de viaţă. O definiţie magistrală a luptei pentru supravieţuire.”

Grigore Cartianu, Adevărul,, O experienţă care te îmbogăţeşte, un roman copleşitor... Lasă-te înghiţit, rumegat, digerat şi absorbit de această lume. Primeşte-o în suflet şi în minte. Cedează-i. Şi îi vei aparţine în totalitate."

Bookblog

Format carte: b5 130x200
Numar pagini: 1120
ISBN: 978-973-724-397-3
Data publicatie: 19. 04. 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.057 sec