Shangri-La - Frumusetea fara margini a Divinului. Calea catre fericire. Marius Ghidel

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 432
Format: 13x20

DESCRIERE

"Invatatura spirituala este chiar mesajul lui, este esenta trairilor sale, este - poate - sensul vietii sale, motivul pentru care experientele insele au existat. Mesajul lui spiritual a aparut intr-un tarziu, dupa insistenta mea de a completa cartea, fatra sa fi stiut ce lipsea.

Simteam doar ca lipsea ceva. Si numai dupa ce Marius Ghidel a venit si cu invataturile spirituale pe care le tinea ascunse, evident inconstient, am parcurs cartea in intregime, am corectat-o si am intrat cu adevarat in spiritul ei.

Lectura a fost ca o aventura pe Everest: uneori parea ca-mi taie respiratia peisajul frumos, uneori inedit, alteori surprinzator si fantastic, uneori plin de profunzimi si chiar de idei geniale, iar alteori ma opream din citit in incercarea de a intelege, de a accepta si a integra experientele tulburatoare ale autorului.

In acele momente ma cuprindeau dubiile, mintea proprie nu-mi permitea sa patrund in atmosfera acelei realitati careia nu-i gaseam noima, sprijin si reprezentare in propria mea lume. Cand se intampla astfel faceam o pauza de cateva zile pentru a merge mai departe cu lectura si corectura textului, in acelasi timp, dupa care simteam iarasi impulsul sa revin, ma trezeam din nou prinsa si surprinsa de simplitatea si, in acelasi timp, de complexitatea ce se ivea in fata ochilor mei.”

Maria Timuc

"Si Marius poseda insusirea de a accesa aceasta "memorie universala", chiar intr-un mod aparte. El poarta in minte "amintirea" intregii istorii a Universului, pe care o vede ca pe o lunga desfasurare de imagini si idei, avand sentimentul ca poate fi prezent, ca martor ocular, la oricare din evenimentele trecute. "

 

"Lumea este proiectia in afara a sufletului nostru. Ce ni se intampla, este ceea ce suntem noi in adanc. Este agresivitate in noi, asa va veni si din afara noastra. Este iubire, de ea vom avea parte. Schimba-te in interior si lumea ta va lua forma interiorului tau. Intotdeauna. Scade egoul si lumea va fi fericita si frumoasa. Ea asteapta sa scape din stransoarea conditiilor tale. Puterea cu care te schimbi tu este puterea cu care vei schimba lumea. Totul depinde de tine, de victoria ta asupra ta insuti.

Da-i drumul vietii! Las-o in pace sa faca ce vrea. Daca te vei lega de ea ti se va opune. Nu te mai tine de nimic. Asta este fericirea. Noi o tintuim cu egoul nostru prin ganduri particulare si astfel o chinuim. Cand tu te eliberezi de egoism, atunci si lumea ta se elibereaza de egoism. Facandu-ti tie cel mai mare bine si lumii ii faci cel mai mare bine, ca scapa din incorsetarea ta. Pentru ca parerile tale ii influenteaza pe toti in spatiul simbolic. De aceea, o victorie asupra ta insuti elibereaza si lumea ta. Si iti va multumi pentru asta. Va veni la picioarele tale. Ai sa vezi. ”

Marius Ghidel


Prof Dan Farcas

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec