Shambhala – Calea sacră a războinicului

Shambhala – Calea sacră a războinicului
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Ţii în mână o carte destinată acelora care au ales transformarea interioară şi care cred că aceasta stă în puterile lor. O carte pentru aceia care aleg eliberarea interioară de frică şi de iluzie, eliberarea de dominaţia minţii. O carte pentru aceia care aleg să sfârşească pentru totdeauna cu statutul de sclav al conştiinţei de masă şi să aleagă calea dificilă a asumării propriei realităţi.

Calea războinicului nu este o cale a luptei, ci a acţiunii conştiente în dimensiunea liniară a existenţei. Este o cale a încrederii în sine, a intuiţiei, a clarităţii şi păcii interioare, o cale a conexiunii profunde cu tot ceea ce există şi a expansiunii minţii. Este o cale a unităţii fundamentale a Fiinţei şi a armoniei, o cale a conştienţei absolute a tuturor dimensiunilor. Este calea integralităţii percepţiei despre sine.

În concluzie, ţii în mână una dintre Cărţile Maestrului interior, care a fost scrisă pentru tine. Mai precis pentru acea parte din tine care a ales deja libertatea. Ca toate cărţile fundamentale, vin către noi în momente cheie. Priveşte în adâncuri. Vei recunoaşte vibraţia unui asemenea moment.

Se dedică această carte acelora în care Maestrul Interior a început să se trezească, de către noi,

Elena & Horia
Francisc-Ţurcanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0196 sec