Sfinţii închisorilor. Stâlpi ai ortodoxiei şi neamului românesc. Mărturii. Minuni

Sfinţii închisorilor. Stâlpi ai ortodoxiei şi neamului românesc. Mărturii. Minuni
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8469-90-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 160
Categoria: Religie

DESCRIERE

Stii tu cum au ajuns mucenicii la aceasta biruinta cu totul de neinteles pentru ucenicii diavolului? Durerea nu a fost indepartata, dar devenise un miracol al suportabilitatii. Ei bine, miracolul s-a infaptuit prin rugaciuni si post atat personal, cat si in comuniune. In comuniune, fara gratii despartitoare, caci in comuniune rugatorii sunt uniti in cuget si simtire si ating prezenta divina a Iubirii eliberatoare.


Nu aveam intentia sa aduc dovezi si argumente pentru ce a insemnat pentru patria noastra aceasta tragica si, in acelasi timp, sublima stare de sacrificiu. Voiam, de fapt, doar sa-ti atrag atentia ca traim intr-o lume in care binele si nu raul se pedepseste cu varf si indesat.

• Aspazia Otel Petrescu

In prima parte a volumului sunt evocate, printre altele, cateva personalitati care au marcat istoria recenta prin jertfa lor in inchisorile comuniste: Justin Parvu, Valeriu Gafencu, Arsenie Boca, Gheorghe Calciu, Ioan Ianolide.

In al doilea capitol se regasesc mai multe minuni produse in ultimii ani datorita mucenicilor din Aiud, unele dintre ele avandu-i in centru pe cativa maramureseni.
Caracteristici
Numărul de pagini: 160
Formatul în cm. (l x L): 10,5 x 16,5
I.S.B.N.: 978-606-8469-90-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec