SFIDEAZA GRAVITATIA

SFIDEAZA GRAVITATIA
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Caroline Myss ne ofera un nou model de transformare si vindecare, ce ne va face sa privim cu totul altfel, situatiile de criza si boala. Deepak Chopra spune ca este o carte care trebuie neaparat citita.“ Bruce H. Lipton autor al cartilor de succes Biologia credintei si Evolutie spontana, spune ca „In aceasta perioada de prefaceri evolutive extraordinare, Caroline Myss ofera o reteta de autovindecare, importanta si plina de intelepciune, care il transforma pe cititor, dandu‑i puterea de a deveni stapan pe starea sa de bine fizica, emotionala si spirituala.“

Mai multi critici literari si persoane de spiritualitate au cazut de acord ca „Atunci cand Caroline Myss scoate o alta carte – cum este noua ei carte, Sfideaza gravitatia – alergam imediat sa o cumparam. De ce? Pentru ca, asa cum a spus Dr. Mona Lisa Schulz, spre deosebire de alti autori, Myss ne ajuta sa intelegem, de fiecare data si mai bine, cum sa ne vindecam. Mergi asadar sa cumperi aceasta carte: alergand, nu la pas.“

Cu totii ajungem la un moment dat sa avem nevoie sa fim vindecati – o experienta traumatica sau o dezamagire profunda ne copleseste, ingropand durerea adanc inauntru, unde ramane ascunsa zile, luni, poate ani. In Sfideaza gravitatia, autoarea pune la indoiala metoda conventionala de vindecare, care sustine ca putem gasi intotdeauna motive care explica de ce lucrurile se intampla asa cum se intampla. Nu putem. Si acum este momentul sa exploram un model de vindecare care ne poarta catre adevaruri mai profunde si mai eficiente. Extrase din experienta sa de invatator si vindecator intuitiv, Myss ne relateaza povestiri adevarate din viata unor oameni considerati a fi in „faza terminala” si care, printr-un miracol, au supravietuit bolii lor.

Inspirata de acesti oameni obisnuiti, care au depasit o gama larga de tulburari fizice si psihologice – de la cancer la diabet avansat – Myss foloseste intelepciunea marilor mistici, ale caror scrieri ofera o intelegere mai profunda a aspectelor spirituale ale vindecarii. Pe baza acestor studii, Myss prezinta un model de vindecare ce aduce o intelegere a relatiei dintre cele sapte pasiuni intunecate ale noastre si cele sapte haruri interioare.

Integrat in aceasta metoda mistica de vindecare este angajamentul sufletului, pe care-l experimentam incetand sa mai cautam in mod inutil ratiunea si logica si actionand in armonie cu legile mistice care ne guverneaza vietile.

Aceasta cunoastere detine cheia catre a intelege ce inseamna sa sfidezi gravitatia si sa depasesti limitele gandirii conventionale. Astfel, veti intelege cum sa puneti capat suferintei personale si veti gasi curajul sa va claditi o noua viata. Aceasta carte va invata ca este posibil sa va vindecati pe voi si pe ceilalti, cu ajutorul gratiei divine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.034 sec