Sexul şi grupele sanguine. Grupa sanguină şi temperamentul sexual

Sexul şi grupele sanguine. Grupa sanguină şi temperamentul sexual
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 164
Format: 13x20

DESCRIERE

Ştiaţi că modul nostru de a gândi, sentimentele, capacitatea de muncă sau nevoia de odihnă sunt determinate de grupa sanguină? Oamenii de ştiinţă au stablit o relaţie de interdependenţă, toarte bine definită, între personalitate şi grupa sanguină. Cu alte cuvinte, fiecare din ele conţine o serie întreagă de trăsături caracteristice care influenţează toate aspectele vieţii noastre. În funcţie de grupa sanguină (A, B, ), sau AB), avem propria manieră de a iubi, de a urî, de a comunica, de a întemeia o familie, de a călători, de a face bani şi aşa mai departe.
Cartea de faţă vă va ajta să vă analizaţi şi să vă înţelegeţi propriul psihotip, precum şl pe cel al partenerului dumneavoastră, din perspectiva relaţiilor intime, care, sperăm că sunteţi de acord cu noi, reprezintă una din componenetele cele mai importante ale existenţei noastre. Fireşte, sexul nu aste un lucru atât de simplu încât o singură carte să poată clarifica toate problemele legate de acest subiect (deşi sperăm ca dumneavoastră să nu aveţi deloc probleme de această natură; şi totuşi...) Prin urmare , cu ce vă poate fi de folos această carte? Vă va ajuta să aflaţi ce şi cum simţiţi dumneavoastră şi partenerul dumneavoastră, să conştientizaţi cauza adulterului sau a plecării partenerului, să înţelegeţi de ce alţii leagă mai uşor prietenii şi reuşesc să cunoască alte persoane mult mai decât dumneavoastră, de ce partenerul nu vă mai excită (sau invers) şi, lucrul cel mai important, CE SE POATE FACE PENTRU CA TOTUL SĂ SE SCHIMBE ÎN BINE? A-ţi păstra nealterat ă relaţia cu persoana iubită (dacă, bineînţeles, amândoi doriţi acest lucru) este posibil, dar pentru asta trebuie să ştiţi în primul rând ce dorinţe aveţi dumneavoastră, în al doilea rând ce dorinţe are are partenerul dumneavoastră, iar în al treilea rând, este necesar să corelaţi aceste dorinţe. În al patrulea rând, puneţi preţ şi pe satisfacerea dorinţelor partenerului sau numai a propriilor dorinţe? Iată ce este cu adevărat important într-o relaţie!
Vă atragem atenţia că puteţi avea factorul Rh pozitiv sau negativ. Specialiştii afirmă că Rh-ul pozitiv fortifică psihicul, în timp ce Rh-ul negativ, dimpotrivă, îl slăbeşte.Introducere ... 5

Capitolul 1 ... 9
Caracterul şi temperamentul sexual ... 9
Grupa sanguină 0 (I) ... 9
Grupa sanguină A (II) ... 18
Grupa sanguină B (III) ... 27
Grupa sanguină AB (IV) ... 35

Capitolul 2 ... 45
Poziţiile sexuale: calea spre armonie şi sănătate ... 45
Grupa sanguină 0 (I) ... 47
Grupa sanguină A (II) ... 53
Grupa sanguină B (III) ... 58
Grupa sanguină AB (IV) ... 64

Capitolul 3 ... 69
Afrodiziacele ... 69
Bucătăria erotică 72
Reţete pentru grupa sanguină 0 (I) ... 73
Reţete pentru grupa sanguină A (II) ... 91
Reţete pentru grupa sanguină B (III) ... 106
Reţete pentru grupa sanguină AB (IV) ... 122
Uleiurile afrodiziace ... 137

Capitolul 4 .... 143
Grupele sanguine din sistemul ABO, factorul Rh şi planificarea familială ... 143

Anexe ... 157

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1911 sec