Sensul iubirii - revoluţia ştiinţifică a relaţiilor de dragoste

Sensul iubirii - revoluţia ştiinţifică a relaţiilor de dragoste
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 416
Format: 13x20

DESCRIERE

Ultimii 20 de ani au fost marcaţi de o adevărată revoluţie în ştiinţele naturale şi sociale care i-a redat iubirii locul ei binemeritat în ştiinţă. După ce secole la rând omenirea s-a mulţumit să definească iubirea ca fiind un simplu mister, odată cu evoluţia tehnologiei şi a metodelor de investigare a creierului uman, neurobiologii au început să înţeleagă mai bine chimia emoţiilor. Iar aceste cercetări au dus la rezultate revoluţionare în ceea ce priveşte cel mai profund sentiment uman care este, şi va rămâne, dragostea.
    Noile descoperiri au răsturnat convingeri înrădăcinate atât cu
privire la scopul şi procesul iubirii romantice, cât şi la însăşi natura fiinţei umane. Acum ştim cu siguranţă motivul pentru care iubim, dar şi cum putem să creăm, să remediem şi să păstrăm dragostea. Mai mult decât atât, faptul că „cifrul iubirii a fost spart" ne ajută să vedem astăzi cum renaşte dragostea între doi parteneri care, ieri, nu ar fi avut altă perspectivă decât divorţul.
    Descoperă ce spune teoria ataşamentului şi ce rol a jucat ea în această revoluţie a iubirii, cum reuşesc cuplurile să îşi refacă legătura emoţională cu ajutorul Terapiei Centrate pe Emoţii create de Dr. Sue Johnson, studii de caz ce ilustrează cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cuplurile şi posibile căi de rezolvare ale acestora în Sensul iubirii - cartea pe care toate cuplurile ar trebui să o citească.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0433 sec