Secventa Perla - Eliberarea Prosperitatii - Partea a treia - Cheile Genelor - Richard Rudd

Preț: 130,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-94720-0-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 188

DESCRIERE

Pentru a guverna asupra unui asemenea model este nevoie de mâna blândă a unui grădinar - trebuie să-ţi poţi asculta şi folosi intuiţia pentru a interpreta semnele pe care ţi le dă viaţa.

Sinarhia necesită elementele care constituie ierarhia, însă curăţate de ego. In centrul său, sinarhia păstrează întotdeauna inima vie a unui ideal superior şi asemeni albinelor care servesc Reginei stupului, membrii unei sinarhii servesc cu toţii, acelui ideal - fiecare în modul său unic.

Dezvoltarea unei afaceri necesită viziune clară şi relaţii clare. Multe afaceri încep de la un ideal înalt, însă undeva pe traseu, succesul le corupe.
Pe măsură ce succesul material curge ca un torent prin venele organismului, membrii iniţiativei uită adeseori de unde au plecat, şi motivul pentru care au pornit împreună la drum. Atunci intervine ego-ul care încearcă să ghideze organismul, transformându-1 într-o organizaţie artificială.

În lipsa unui ideal clar, organizaţiei i se permite să crească necontrolat şi necontestat, iar ritmul afacerilor moderne preia controlul. Adeseori prima consecinţă este destrămarea relaţiilor, care sunt acum percepute ca fiind de importanţă redusă pentru afacere.

Organizaţia creşte în complexitate şi necesită mai mulţi oameni şi mai mult timp pentru a fi condusă. Ierarhia preia controlul si odată cu ea, vin resentimentele şi dominanţa.

Ştim cu toţii cum se încheie această poveste - o vedem zi de zi peste tot în lume: ajungem să servim banilor, în loc ca lucrurile să stea invers; ne pierdem echilibrul, scopul şi mai presus de toate, perspectiva.

    Iniţiativă + Dezvoltare = Bogăţie - un model nesustenabil
    Iniţiativă + Dezvoltare + Serviciu = Prosperitate - un model sustenabil
 
CUPRINS:
 

DESPRE AUTOR 
CUVÂNT ÎNAINTE

1. INTRODUCERE
2. CALEA INIŢIATIVEI
3. SFERA VOCAŢIEI 
4. SFERA CULTURII
5. CALEA DEZVOLTĂRII
6. SFERA EMBLEMEI PERSONALE  
7. CALEA SERVIRII 
8. SFERA PERLEI  
9. CALEA CUANTICĂ 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0248 sec