Secretul vindecarii spontane

Secretul vindecarii spontane
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

În ultimii ani, metodele de vindecare prin forţe proprii au început să convingă din ce în ce mai multe persoane. Antrenarea cuantică este una dintre cele mai noi tehnici în acest sens. Ea funcţionează cu o atingere blândă, care activează sistemul nervos autonom, pentru a crea, în mod spontan şi natural, o atmosferă în care se produce vindecarea profundă. Această metodă nu necesită o cunoaştere prealabilă şi poate fi aplicată de către oricine. Este uluitor faptul că persoana tratată nu numai că primeşte o vindecare instantanee, dar are şi o state profundă şi prelungită de bine. Încercaţi şi veţi vedea cât de puternică este Antrenarea cuantică. Ea are efect în câteva minute, e uşor de învăţat, nu necesită pregătire specială, acţionează chiar şi asupra animalelor de casă.

Cartea Secretul vindecării spontane este un set de instrucţiuni, de urmat pas cu pas, privind modul în care se pot vindeca în decursul a câtorva minute, suferinţele fizice şi psihice. Procesul se numeşte Antrenare cuantică şi nu e o modalitate tradiţională de vindecare, ci o formă nouă, care solicită conştienţa pură, aflată dincolo de minte. Aceasta este mai mult decât o carte – este un ghid practic, aflat la îndemână, pentru a vă schimba viaţa într-o clipă. Frank Kinslow demonstrează puterea conştientizării şi apoi arată cum să ne deschidem mintea, pentru a crea o vindecare spontană – oricând, oriunde, cu oricine şi orice. Este amuzant …şi mai uşor decât credem.

Dr. Kinslow este medic chiropractician, expert în problemele surdomuţilor şi Doctor în consiliere spirituală clinică. El continuă să scrie şi să predea despre aplicarea practică a vindecării şi armoniei în viaţa de zi cu zi. Locuieşte în Sarasote, Florida, alături de soţia sa, Martina. Dr. Kinslow este iniţiatorul şi profesor unic al procesului de „Antrenare cuantică” (QE). Ţine seminarii şi conferinţe în întreaga lume. Instruieşte Practicieni QE atestaţi, care au drept de practică QE. Aceştia primesc certificat şi pot face şedinţe de vindecare QE, într-un cadru clinic.

http://www.kinslowsystem.com/

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec