Secretul secretelor - o introducere la străvechea învăţătură taoistă Secretul florii de aur

Secretul secretelor - o introducere la străvechea învăţătură taoistă Secretul florii de aur
Preț: 89,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 681
Format: 16,5x23,5
Categoria: Osho

DESCRIERE

SECRETUL FLORII DE AUR este una dintre cele mai ezoterice tratate din lume. Îţi va arăta calea pentru a deveni mai mult decât trup. Îţi va arăta calea de a merge dincolo de moarte. Îţi va arăta calea pentru a înflori - cum să nu rămâi o sămânţă, ci să devii o Floare de Aur. Ceea ce noi în India am numit lotusul-cu-o-mie-de-petale, în China o numesc Floarea de Aur. Este un simbol.
Acest tratat, SECRETUL FLORII DE AUR, este foarte străvechi - posibil unul dintre cele mai străvechi tratate din lume, cu siguranţă vechi de douăzeci şi cinci de secole, şi există posibilitatea să fie chiar şi mai vechi decât atât. Dar douăzeci şi cinci de secole pot fi urmărite cu uşurinţă. Şi acest tratat este de asemenea o măreaţă sinteză a tuturor marilor religii. Acest lucru este rar, unic. Biblia aparţine creştinilor, Talmudul aparţine evreilor, Vedele aparţin hinduşilor, Dhammapada aparţine budiştilor, Tao Te King aparţine taoiştilor. Dar această micuţă cărticică, SECRETUL FLORII DE AUR, nu aparţine nimănui în particular, sau aparţine tuturor.
Este profund bazată pe învăţăturile taoiste. Este o înflorire a abordării taoiste a vieţii şi existenţei. Dar nu este doar asta - Zoroastru a jucat un rol. Învăţăturile lui Zoroastru au fost încorporate în ea. Învăţăturile budiste au fost de asemenea încorporate în ea. Şi o anumită şcoală ezoterică a creştinilor, nestorienii, au jucat şi ei un rol. Deci creştinismul şi iudaismul au devenit parte din aceasta.
SECRETUL FLORII DE AUR trebuie să devină cea mai fundamentală practică în viitor pentru oricine vrea să devină un psihoterapeut.
Când C. G. Jung vorbea despre Anima sau Animus, "urechilor psihologice" occidentale le suna aproape revoluţionar. La acel timp doar câţiva oameni ştiau că există o străveche scriptură Tao în China, care nu doar descrie existenţa Anima şi Animus, ci de asemenea arată căi despre cum poate omul să atingă armonia dintre cele două părţi pe care cineva le experimentează ca ireconciliabile, bărbatul şi femeia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec