Secretul prezentărilor de succes. Vorbeşte ca un profesionist, impresionează publicul şi obţine rezultatele dorite

Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartea lui Paul du Toit este un ghid valoros pentru oricine doreşte să devină un orator strălucit.
În calitate de membru fondator şi fost preşedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud, autorul a acumulat numeroase cunoştinţe şi informaţii esenţiale ce ţin de secretul susţinerii unei prezentări de succes — depăşirea temerii de a vorbi în public. În cartea de faţă, accesibilă ca limbaj şi uşor de consultat, Paul du Toit accentuează cele cinci tipuri de teamă cu care se confruntă majoritatea oratorilor: teama de părerile celorlalţi, teama de a nu încurca structura prezentării, teama de a nu avea suficiente materiale, teama de întrebările adresate de public, teama de a nu-ţi pierde concentrarea.

Lucrarea Secretele prezentărilor de succes pune la dispoziţia cititorilor tehnici inovatoare menite să obţină un impact maxim asupra publicului, fiind uşor de înţeles, bogată în informaţii şi constituind, totodată, o lectură agreabilă. Beneficiind de colaborarea unor renumiţi experţi, ea oferă instrumente utile atât pentru începători, cât şi pentru oratorii experimentaţi.
Paul du Toit este unul dintre cei mai renumiţi formatori în susţinerea prezentărilor pe plan mondial şi a ajutat mii de oameni să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi să-şi formeze o gândire specifică unui bun orator. Prin colaborarea sa susţinută cu Global Speakers Federation, a dobândit o mare experienţă, ca urmare a colaborării cu clienţi importanţi din toată lumea şi a participării la numeroase congrese ale oratorilor profesionişti din diverse ţări.

„Această carte umple un gol important de pe piaţă. Nu am întâlnit nicio altă carte practică despre susţinerea discursurilor sau a prezentărilor de afaceri care să acopere toate elementele necesare într-o manieră atât de limpede şi de eficientă.“
Robyn Pearce
Fost preşedinte al Global Speakers Federation
„Paul du Toit este mult mai mult decât un simplu formator în susţinerea prezentărilor. Înţelegerea pe care o are asupra a ceea ce e util la nivel individual pentru obţinerea unei înalte performanţe te va ajuta să dobândeşti toate elementele psihologice necesare unui orator profesionist de mare clasă şi îţi va propulsa capacitatea de comunicare către un nivel foarte ridicat. Am susţinut prezentări pe plan internaţional timp de aproape zece ani. Cartea aceasta mi-a reamintit toate principiile fundamentale, dar m-a învăţat, totodată, şi lucruri pe care nu le cunoşteam.“
Justin Cohen
Orator internaţional şi autor al cărţii The Astonishing Power of StoryPAUL DU TOIT este un specialist cu experienţă în dezvoltarea abilităţilor de a susţine prezentări. Începând cu 1999 a pregătit mii de oratori şi deseori a ţinut cursuri de specialitate în universităţi celebre. Susţine prezentări, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, despre motivare, relaţiile cu clienţii şi schimbarea atitudinii .
Ca membru fondator şi fost preşedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud (2005-2006), Paul du Toit a ocupat, totodată, funcţia de secretar al International Federation for Professional Speakers (2006-2008), devenită, în prezent, Global Speakers Federation. Este de asemenea, membru al CSP (Certified Speaking Professional).
În prezent, este director general al South Africa Congruence Group, organizaţie care se ocupă de dezvoltarea resurselor umane pentru companii de diferite dimensiuni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec