Secretul dezvaluit despre partenerii oglinda

Secretul dezvaluit despre partenerii oglinda
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 306
Format: 13x20

DESCRIERE

Fragmente din carte:

„Ce se petrece într-o relaţie?" Oglinda relaţiei de cuplu

Oglinda este un accesoriu foarte bun atunci când dorim să ne privim îndeaproape. Altfel nu am putea să facem această introspecţie.

In oglindă ne putem vedea nu numai pe noi înşine şi mediul ambiant, ci şi efectul imediat al fiecărei schimbări pe care o întreprindem asupra noastră.

Să presupunem că privind în oglindă nu te interesează detaliile chipului, ci cauzele care au contribuit la realitatea vieţii şi a relaţiilor tale. Ce ar trebui să-ţi arate în acest caz oglinda ca să îţi fie de folos?

Poate aspectele şi forţele invizibile din interiorul tău în faţa cărora fiinţa iubită şi viaţa reacţionează instantaneu? Ori „butoanele” mai mici sau mai mari care declanşează anumite reacţii?

Una dintre cele mai potrivite oglinzi pe care le poţi folosi în acest sens o constituie nu numai mersul relaţiei tale de cuplu şi al altor relaţii personale, ci şi comportamentul fiinţei iubite.

Un prieten, un cunoscut, fiinţa iubită sau partenerul de viaţă vor reacţiona pe dată atunci când se va modifica ceva la tine.

Iar în cazul în care anumite lucruri se petrec altfel decât te aştepţi, oglinda îţi va revela care parte din tine a contribuit la modificarea situaţiei.

Fiecare relaţie nu numai ca aduce cu sine aspecte frumoase, utile şi agreabile, ci are şi meritul de a fi o oglindă perfectă prin intermediul căreia vei recunoaşte aspectele esenţiale ale propriei existenţe.

„Cum devin liber?"
Oglinda ca îndrumător


Relaţiile interumane sunt importante, însă nu reprezintă aspectul fundamental al vieţii tale. Esenţială este relaţia ta cu tine însuţi.

Cum te simţi şi cum îţi merge în viaţă nu depinde în mod deosebit de ceea ce faci în relaţie, ci de ceea ce face relaţia din tine şi de cum o gestionezi.

Constrângerile, remuşcările, nesfârşitele gânduri, legăturile emoţionale negative, presiunea de a performa, singurătatea sau complexele de inferioritate, sentimentul respingerii, disperarea, furia, reproşurile, sentimentele de vinovăţie, lipsa prosperităţii, dorinţele neîmplinite, îndoielile continue etc. - toate acestea nu reprezintă adevărata ta natură.

Şi ştii deja acest lucru pentru că adeseori te-ai gândit şi te-ai întrebat de ce trebuie să experimentezi aceste trăiri „dacă tot nu te reprezintă”.

Presupunerea ta este corectă, în realitate, trăieşti doar efectele desfăşurării unor tipare inconştiente, care funcţionează asemenea unor programe generatoare de gânduri şi emoţii neplăcute.

Fiinţa iubită resimte asta, reacţionând şi activând propriile tipare şi programe interioare. în astfel de momente percepi acea parte a relaţiei care „nu este învăluită de iubire”.

Libertatea interioară nu presupune să te eliberezi de acea relaţie sau de fiecare partener din viaţa ta, ci de constrângerile şi tiparele activate în cadrul unei relaţii speciale sau al oricărei alte relaţii.

Procedând astfel nu vei sfarsi prin a fi singur, ci prin a experimenta ulterior un nivel relational superior cu ceilalti si indeosebi cu tine insuti.

Parcurgând cele şapte dimensiuni secrete ale oglinzii descrise în această carte, vei experimenta o parte importantă a eliberării lăuntrice de tiparele şi programele invizibile.

Când două fiinţe umane se unesc într-o relaţie de cuplu, ele se află în faţa marii încercări de a uni în cel mai bun mod posibil acea parte a legăturii dintre ei care este iubirea cu cea care reprezintă relaţia...


CUPRINS:

Draga cititoare, drag cititor!

„NE IUBIM. CE URMEAZĂ ACUM?" -
CE SE PETRECE ATUNCI CÂND IUBIREA SE TRANSFORMĂ ÎN RELAŢIE


„Ce se petrece într-o relaţie?"
Oglinda relaţiei de cuplu
„Cum devin liber?" -
Oglinda ca îndrumător

PRIMUL SECRET AL OGLINZII:
OGLINDA DIRECTĂ


Rezonanţa vizibilă:
Elementele evidente ale atracţiei

Rezonanţa invizibila:
Elementele ascunse ale atracţiei
Destinul ca motiv al relaţiei
Misiunea ca motiv al relaţiei

AL DOILEA SECRET AL OGLINZII:
SINCRONIZAREA


Tu, celalalt şi norul invizibil
Cum îi influenţează credinţa ta pe cei din jur
Pe calea transformării

AL TREILEA SECRET AL OGLINZII:
ECOUL


Inconştientul este mereu receptiv
Semnificaţia ecoului
Muzica relaţională a subconştientului
Cum ia naştere ecoul
„Care este rolul meu?"
Recunoaşterea ecourilor inconştiente prin intermediul oglinzii
Ecourile şi legea elementelor corespondente

AL PATRULEA SECRET AL OGLINZII:
LOGICA SENTIMENTELOR


Decizii luate contrar oricăror raţiuni
Problema responsabilităţii
„Al tău? AI meu? Cine este vinovat?”
Cui aparţin sentimentele / senzaţiile în relaţii?
Zece corespondenţe din logica emoţională
„De ce îmi permite si simţ astfel?"
Să citim în oglinda sentimentelor
Ce se petrece când circuitul sentimentelor nu poate fi oprit?
Calea de ieşire din tiparele sentimentale de sine stătătoare

AL CINCILEA SECRET AL OGLINZII:
IUBiRE?


Dorinţa de „a primi şi a avea” iubire constituie adesea o sursă de probleme
Depozitul informaţional pentru esenţa iubirii
Cele zece mari confuzii despre iubire şi vindecarea lor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0515 sec