Secretul bibliotecii de cristal atlante

Secretul bibliotecii de cristal atlante
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-639-075-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 310
Format: 14x20
Categoria: Mister

DESCRIERE

Autoarea vizitează locuri de putere din întreaga lume şi cercetează fenomene aflate la graniţa cu ştiinţa. În acelaşi timp, desfăşoară o vastă activitate de militant pentru pace.

Pentru eforturile depuse pentru pacea lumii, în 2002, a primit în Peru, de la şamanii incaşi, o iniţiere deosebită în ritualurile şi ceremoniile şamane. I-a fost conferit numele de onoare „Curandera" (Vindecătoarea) şi i-a fost inmânat, spre folosire pe termen lung, craniul de cristal Corazon de Luz.

Obiecte de cristal ce păstrează cunoaşterea din Atlantida: o tăbliţă de cristal montată în aur, care deschide portaluri în dimensiuni mai înalte; pietre-oracol, care proiectează imagini de lumină; un şarpe încolăcit, care transmite cunoaşterea cosmică; un balaur de foc, care păzeşte inima Pământului şi părţi din scheletul lui Amaru Muru, ultimul preot din Atlantida, precum şi inima sa—toate din cristal de stâncă pur.

Aceste obiecte magice se găsesc în posesia lui Karin Tag, vindecătoare şi şaman după tradiţia incaşă. În stare de transă, ea a primit informaţii asupra provenienţei şi misiunii acestora. A pornit într-o călătorie care a condus-o in interiorul Pământului şi care i-a dezvăluit înţelepciunea epocilor trecute.

Cartea Secretul bibliotecii de cristal atlante este relatarea călătoriei sale.
Caracteristici
Numărul de pagini: 310
Formatul în cm. (l x L): 14 x 20
I. S. B. N.: 978-606-639-075-0

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0173 sec