Secretul autovindecarii

Secretul autovindecarii
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 160
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Secretul autovindecarii.

Cheile Secretului, explica legea atractiei si felul in care trebuie aplicata vietii de fiecare zi. Gratie tehnicii de gestionare a gandirii, pusa la punct chiar de Danie Sevigny si predata de mai bine de douazeci de ani in lumea intreaga, zeci de mii de persoane actioneaza acum cu succes asupra vietii lor cotidiene.

Pentru oamenii sanatosi, cat si pentru cei bolnavi, Secretul autovindecarii ofera sapte chei ale adevarului pentru cunoasterea sanatatii. Descoperirea canalului energetic constituie evenimentul secolului in domeniul cunoasterii.

Cunostintele continute in cea mai recenta lucrare a lui Daniel Sevigny se bazeaza pe studii facute de somitati din domeniile medical, stiintific si spiritual. Folosirea acestor chei va va permite sa obtineti ceea ce doriti. Imposibilul devine posibil!
Reusitele va vor spori increderea in materia energetica. Mintea va fi atunci mult mai deschisa pentru a pasi inainte din demersul propus de prezenta lucrare: autovindecarea. Canalul energetic este medicina de maine.
Titluri de acelaşi autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.043 sec