Secretele unei casnicii fericite – ghid practic pentru femei

Secretele unei casnicii fericite – ghid practic pentru femei
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 210

DESCRIERE

Secretele unei casnicii fericite – ghid practic pentru femei - Scott Haltzman, Theresa Foy DiGeronimo

...dr. Haltzman foloseşte un limbaj clar şi practic pentru a le arăta femeilor cum să se implice şi să-şi sprijine bărbaţii în eforturile lor de a le face pe plac.

El împărtăşeşte „secrete" pe care femeile chiar trebuie să le cunoască despre bărbaţi şi de aceea această carte nu trebuie să-ţi lipsească! In noaptea de Anul Nou, propune-ţi ca printre lucrurile pe care le vei face în anul următor să fie şi citirea acestei cărţi. Susan L. Blumberg, Ph.D., coautoare a cărţilor Fighting for Your Marriage şi 12 Hours to a Great Marriage

Fragmente din carte:

…poţi începe (şi Rosa a început) să te întrebi: „Cine este acest bărbat?" „Ce îi place?" „De ce se comportă astfel?".

Răspunsurile îţi pot arăta că soţul tău are un anumit mod amuzant, neobişnuit, enervant sau tipic de a face lucrurile, care este foarte diferit de modul tău de a acţiona - şi nu este neapărat „greşit", ci îi este pur şi simplu caracteristic lui.

Imediat ce Rosa a învăţat să citească mai bine natura masculină a lui Lucas, ea a putut să investească mai puţin timp şi energie emoţională în sarcina imposibilă de a-l face pe soţul ei să se schimbe deoarece aşa îşi dorea ea, şi să pună mai mult accentul pe a-l face pe el să vrea să se schimbe.

Nu după mult timp, Lucas a ales să renunţe la acele ore suplimentare şi să alerge acasă la soţia lui, care era acum o femeie foarte fericită în căsnicie. Cum a reuşit ea să facă acest lucru? Ei bine, acesta este un secret pe care sunt gata să ţi-l împărtăşesc.

Secretul nr. 1 va explora şapte din multele motive pentru care bărbaţii văd lumea altfel decât femeile şi cunoaşterea acestor diferenţe îi oferă femeii remarcabila oportunitate de a obţine exact ce îşi doreşte şi are nevoie în căsnicia ei:

1. Bărbaţii au nevoie să simtă că soţia lor are grijă de ei.
2. Bărbaţii au nevoie să simtă că eforturile lor sunt apreciate.
3. Bărbaţilor le este greu să-şi exprime verbal sentimentele de iubire şi regret.
4. Bărbaţii au nevoie să-şi protejeze familia.
5. Bărbaţii au nevoie să aibă dreptate şi să deţină controlul.
6. Bărbaţii au nevoie de acţiune.
7. Bărbaţii manifestă o atracţie puternică incontestabilă faţă de femei.

Când mă gândesc la capacitatea misterioasă a unei femei bune de a modifica tendinţa dictată de ego a unui bărbat de a se închide în sine, îmi aduc aminte de o scenă din filmul As Good As It Gets (Mai bine nu se poate), când personajul lui Jack Nicholson îi spune personajului lui Helen Hunt:

„Mă faci să vreau să fiu un bărbat mai bun." Replica ei explică de ce merită să fie depuse eforturi pentru a-i învăţa pe bărbaţi să fie mai mult decât cred ei că sunt. Ea spune simplu „E probabil cel mai frumos compliment pe care l-am primit în viaţa mea."

Iată. Aceasta este puterea magică pe care o au femeile: a atinge un bărbat atât de profund, încât el vrea să fie mai mult decât este, să fie mai bun.

Prin natura lor, bărbaţii sunt construiţi astfel încât să dorească să le fie pe plac partenerelor lor şi să le facă fericite. înţelegând natura soţului tău te va ajuta să-l atingi în profunzime şi să obţii de la el ceea ce ai nevoie pentru a avea o căsnicie fericită…

…………………………………

„Orice femeie poate beneficia de pe urma acestei cărţi, înţelegând cum să aducă la suprafaţă tot ce este mai bun într-un bărbat. Scott Haltzman şi Theresa Foy diGeronimo dezvăluie în mod genial acest secret." (John Gray, autorul cărţii Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus)

„In sfârşit, prima carte pe care bărbaţii vor dori ca femeile să o citească! Scott Haltzman a creat o bijuterie practică ce le permite femeilor să înveţe cum să primească iubire de la soţul lor. El susţine Regula de Platină (nu de Aur) şi le îndeamnă pe femei „Să Facă Pentru Soţ Ceea Ce El îşi Doreşte", astfel încât să găsească fericirea conjugală după care tânjesc." (John Carlson, profesor emerit, Governors State University, autorul cărţii Time For A Better Marriage)

„Această carte revoluţionară combină o abordare pro-feminină, pro-masculină şi pro-căsnicie cu privire la viaţă şi fericirea în cuplu. Este foarte utilă prin secretele destăinuite şi cercetările preţioase, dublate de o mare doză de umor care face ca aspectele clinice să fie foarte uşor de înţeles şi relevante pentru fiecare. Testul despre sex din capitolul 5 este un instrument foarte eficient care ne poate ajuta să avem aşteptări realiste. Această carte va fi de folos cuplurilor, în special pentru a spori înţelegerea şi acceptarea reciprocă şi a-şi aprecia la justa valoare viaţa şi căsnicia." (Barry McCarthy, profesor de psihologie, American University, autorul cărţilor Rekindling Deşire şi Getting It Right This Time)

„Scott Haltzman face ca secretele profunde ale fericirii să devină accesibile, uşor de memorat şi inspiratoare. Şi uşurinţa cu care scrie face ca lectura să fie foarte plăcută. Nu pierdeţi această carte captivantă"! (Susan Page, autoarea cărţilor Why Talking îs Not Enough: 8 Loving Actions That Will Transform Your Marriage şi If I'm so Wonderful, Why am I Still Single?)

„Iată o carte salvatoare! Secretele unei căsnicii fericite - ghid practic pentru femei este plină de investigaţii atente, adevăruri străvechi, înţelepciunea străzii şi ani de consiliere din scaunul de psihiatru. Pagină cu pagină ni se dezvăluie un ghid sensibil şi senzitiv către o relaţie satisfăcătoare. Cumpăr-o, citeşte-o, culege-i roadele. Eu aşa voi face." (Patricia Love, trainer autorizat în domeniul relaţiilor de cuplu, coautoare a cărţii How To Improve Your Marriage Without TalkingAbout It)

„Neveste de pretutindeni, iată că ce ne doream demult a apărut în cele din urmă... Această capodoperă pune capăt muncii de bâjbâire a femeilor şi luminează calea spre fericirea conjugală cu informaţii oneste, sincere, directe... (şi chiar amuzante). (Sheryl P. Kurland, trainer în domeniul relaţiilor/căsătoriei, autoarea cărţii Everlasting Matrimony: Pearls OfWisdomfrom Couples Married 50 Years Or More)


CUPRINS:

Mulţumiri
Introducere

1. Cunoaşte-ţi soţul

2. Ai grijă de nevoile soţului tău - şi de ale tale

3. Când vă certaţi, faceţi-o cu folos

4. Vorbeşte mai puţin

5. Fă dragoste mai mult

6. Ai grijă de propria-ţi fericire

7. Vindecă-te pe tine însăţi

Epilog: Când mama este fericită, toată lumea este fericită

Note

RECENZII

Rating general
3 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3

Scăpați de problemele spirituale

Ce mărturie minunată, sunt clare și sunt căsătorită, a fost fericită cu căsătoria mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfa despre mine că nu sunt fidelă juramurilor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am completat pentru divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală, dar nu am putut, așa că am început o încercare despre cum să-mi revin soțul, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat o vraja de dragoste pe eu și am făcut ca EX-ul meu să se întoarcă la mine în 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Luați legătura cu el, El este într-adevăr mare și puternic. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ... (1) Opriți divorțul (2) Barrența finală (3) Norocul Vraja (4) Vraja de căsătorie (5) Scăpați de problemele spirituale
Created in 0.0579 sec