Secrete din trecut

Secrete din trecut
Preț: 39,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 564
Format: 10,6x18
Categoria: Chick Lit

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Maria Zirra

Secrete din trecut, publicata in 2006, este una dintre cele mai emotionante carti ale autoarei. In spatele geamurilor stralucitoare si gradinilor de trandafiri de pe Summer Street, par sa se ascunda multe secrete. Faye Reid este o mama singura, inspaimintata ca fiica ei, Amber, isi distruge viata, renuntind la colegiu ca sa calatoreasca. Incearca sa o opreasca, dar mai intii va trebui sa-i dezvaluie greselile pe care le-a facut ea insasi in tinerete. Maggie Maguire, o femeie interesanta, sfirseste o relatie amoroasa nefasta si decide sa se reintoarca acasa, la mama ei bolnava ; insa orasul in care crescuse ii aminteste de probleme din trecut care se cer rezolvate. Iar Christie Devlin, o doamna blinda si inteleapta, care poate sa vada in inimile oamenilor si sa le rezolve problemele, se trezeste dintr-odata cu un fost iubit din tinerete, a carui prezenta ameninta sa-i destrame familia... Morala pare sa fie : daca tii un secret prea mult timp, se va napusti asupra ta, cind ti-e lumea mai draga.

„Cathy Kelly este o scriitoare care reuseste sa-ti smulga lacrimi si hohote de ris, te face sa te indragostesti de personajele sale... O lectura cu adevarat emotionanta!” (Daily Mail)

„Plina de emotie, inimi sfisiate si sperante... Un roman cu personaje realiste si interesante, confruntindu-se cu o serie de evenimente care le vor schimba cursul vietii.” (Ireland on Sunday)

„Secrete din trecut este o poveste fascinanta, nu vei putea s-o lasi din mina.” (Company)

„Inteligenta cu care sunt tratate problemele vietii moderne, casatoria, familia si relatiile intre oameni fac din acest roman o lectura irezistibila si, cu siguranta, de efect.” (Choice)
Data aparitiei: 04.02.2010
564 pagini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.047 sec