Şcoala supunerii

Şcoala supunerii
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Dacă ai devorat Fifty Shades, pregăteşte-te să citeşti Şcoala supunerii

Un roman indecent despre emancipare sexuală şi acceptare a propriului erotism

Natalie Bowen, o femeie de carieră din Londra, este invidiată de multă lume, însă viaţa ei personală e un dezastru. Bărbaţii nu pot să se împace cu succesul ei, iar Natalie crede că nu va găsi niciodată fericirea adevărată. Când aude despre o şcoală exclusivistă de weekend numită Paradisul, un loc unde vizitatorii sunt iniţiaţi în plăceri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată, Natalie e şocată de idee – totuşi nu reuşeşte să-şi înfrângă dorinţa de a afla mai multe. Aşadar, decide că e timpul să-şi alunge temerile. Ajunsă la Paradis, îl cunoaşte pe enigmaticul şi disciplinatul Simon, un bărbat obişnuit să obţină tot ce vrea.

EROTISM EXTREM

„După doar un singur weekend devenise dependentă de plăcerile pe care învăţase să le savureze aici, în acest aşezământ foarte special. Dacă cineva i-ar fi spus cât de erotic i s-ar părea să fie forţată să se supună, să devină obedientă, i-ar fi râs în nas. În toate relaţiile, ea deţinuse controlul şi aşa îi plăcea să fie. Dar experienţa ei la Paradis o schimbase complet..."

Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatură erotică. Printre romanele sale se numără Dark Secrets, A Celebration of Hearts, Forbidden Desires, House of Decadence.

Titlul original: Haven of Obedience
Publicată de: Marina Anderson
Limba originală: engleză
Traducere de: Ana Daniela Micu
Anul apariţiei: 2013

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape

Nr. de pagini: 224

ISBN: 978-973-707-716-5

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.046 sec