Şcoala nopţii - Continuarea bestsellerului Cartea pierdută a vrăjitoarelor

Şcoala nopţii -  Continuarea bestsellerului Cartea pierdută a vrăjitoarelor
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-759-7
Anul publicării: 2014
Pagini: 640
Format: 14x21
Categoria: Romane

DESCRIERE

Dragostea lor este mai puternică decât legea, decât timpul, decât viața însăși.

Porniți într-o călătorie prin timp la capătul căreia speră să găsească nu doar cartea pierdută a vrăjitoarelor, ci și sursa neobișnuitelor ei puteri, Diana și Matthew ajung în Anglia elisabetană, într-o lume a spionilor și a uneltirilor în care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalități literare, științifice și politice ale epocii cunoscut sub numele de Școala Nopții. Pe măsură ce pânza de minciuni pe care o reprezintă trecutul lui Matthew se strânge în jurul lor, Diana și iubitul ei ajung în Franța, apoi în Boemia, la curțile celor mai importanți monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont călătoria în timp nu-i lucru ușor, așa cum nici Dianei nu-i e simplu să afle cheia moștenirii sale și să elibereze adevărata forță ce zace în ea.
O sinuoasă călătorie a cunoașterii, în care alchimia, magia și istoria dau naștere unei profunde povești despre dragoste, pasiune, legături de sânge.

„... un amestec perfect de fantasy, istorie și romance. Dacă ai citit Cartea pierdută a vrăjitoarelor, atunci Școala Nopții este lectură obligatorie. Dacă nu, pune-le pe amândouă pe lista ta de lecturi de vacanță, și lista va fi completă.“ The Miami Herald


1 Bestseller New York Times
Serie tradusă în 40 de limbi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec