Scoala de desen

Scoala de desen
Preț: 119,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 406
Categoria: Arta

DESCRIERE

Aceasta carte se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa deseneze: nu numai ca ne este la indemana, dar desenul incurajeaza si o „gandire si viziune colectiva”.

Insusire acestei arte presupune timp si familiarizarea cu anumite reguli menite sa dezvolte abilitatile. Timpul necesar dezvoltarii si aprofundarii este diferit in cazul fiecarei persoane.

Desenul ofera multe satisfactii, iar instructiunile si sugestiile din aceasta carte faciliteaza dobandirea cunostinelor necesare pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune. Am gandit aceasta carte ca pe un ajutor si un imbold in calea spre desenul reusit. Andras Szunyoghy
Scoala de desen este un excelent volum de studiu pentru cei pasionaţi de arta desenului dar şi pentru cei care doresc să descopere această lume magică.

Marele maestru în desen András Szunyoghy a scris această carte cu pasiune şi cu dorinţa de a împărtăşi tuturor vasta sa experienţă.


Andras Szunyoghy s-a nascut la Pecs in anul 1946, fiind unul dintre cei importanti artisti maghiari, in special in ceea ce priveste ilustrarea cartilor de anatomie.

De-a lungul timpului a avut numeroase expozitii in Europa si a primit nenumarate premii, care nu fac altceva decat sa certifice valoare acestui artist.

CUPRINS:

Spatiul, planurile, patratul si cercul

Masuratorile

Rastrul imaginii

Tehnici de desen

Simetria

Scara de gri

Desenarea obiectelor

Drapajul

Natura moarta


Norii

Flori si copaci

Lumini si umbre

Peisaje

Peisaje urbane

Interioare

Finisarea desenului

Capul

Mainile

Picioare si talpi

Nudul

Personajul imbracat

Mamifere

Pasari

Insecte

Melci

Amfibieni si reptile

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.040 sec