SCLAVII ZEILOR - volumul II - Istoria secreta a zeilor ANUNNAKI si a misiunii lor pe Pamant

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 407
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Poate ca aceasta carte va va soca, dar o recomand, cu toata caldura. Nu trebuie citita si apoi pusa undeva intr-un raft. Ganditi-va la toate lucrurile despre care vorbeste si cititi si alte carti care ofera alte perspective si dovezi. Subiectul abordat reprezinta nucleul intregii noastre civilizatii, ne arata ce se intampla in vremea noastra, ce s-a intamplat in trecut si s-ar putea repeta. Nu ratati aceste informatii, sunt pretioase! (Paul Smyres - Aviator)

Aceasta carte ofera raspunsuri la toate intrebarile si gandurile care mi-au trecut prin minte de-a lungu anilor. Intotdeauna am cautat raspunsuri. De ce suntem aici? Aceasta carte mi-a oferit raspunsul. Va recomand sa cititi aceasta carte. Clarifica multe dintre misterele existentei noastre intr-o maniera logica. Daca sunteti avizi de informatii, acesta este locul in care le veti gasi.

Aceasta este una dintre putinele carti pe care oricine trebuie sa o citeasca! Istoria omenirii dezvaluita in aceste pagini este impresionant de logica si te ia complet pe nepregatite. Toate Intrebarile pe care le aveti isi vor gasi raspunsul in paginile acestei carti. Cum au fost construite piramidele? De unde izvoraste fascinatia noastra pentru aur? De ce au fost distruse Sodoma si Gomora? Cine a fost Adam? Cine a fost Eva? Cine a fost Cairn? Cine a fost Abel? Odata inceputa lectura acestei carti, nu va veti mai putea opri din citit. Dar aveti grija daca sunteti o persoana cu vederi iriguste, care crede doar in ceea ce a invatat la scoala biserica sau de la stat aceasta carte nu o sa va placa. Aceasta carte, este pentru toti aceia care au o minte si nu le este frica sa-o foloseasca.
Cumparati aceasta carte astazi!

Michael Tellinger este om de stiinta, cercetator si invitat obisnuit la mai mult de 200 de emisiuni de radio in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Europa, cum ar fi Coast to Coast AM, reaiizata de George Noory, sau Shirley Maclaine Shaw. In luna martie a anului 2011, Tellinger a fost gazda conferintei Megalithomania, la Johannesburg, in Africa de Sud, avandu-i ca invitati pe Graham Hancock, Andrew Collins si Robert Temple. In prezent, Michael Tellinger locuieste in Africa de Syd.


Religiile lumii
Marele fauritor de sclavi
Atunci cand mergi in vizita la cineva pentru prima oara, intotdeauna este interesant sa te uiti la fotografiile im- prastiate pe pereti si pe mobila, in care apar membrii familiei si prietenii. In cateva minute, iti poti forma o idee despre trecutul acelei persoane, unde s-a nascut, unde a crescut, cat de instarita este si cati frati si surori are. Parinfii sunt in con- tinuare impreuna sau au divor^at? Unde traiesc acum? Poze ale copiilor, poze de la scoala, poze de la absolvire, poze cu animalele familiei si, in unele situatii, chiar poze cu masinile familiei. Este un colaj destul de complet al familiei-gazda, dar si o istorie si o indicatie a pozitiei sociale. Iti da un sen¬timent de confort, atunci cand stii cate ceva despre gazda ta. Brusc expresia „marul nu cade departe de copac” devine din nou relevanta atunci cand incerci sa analizezi caracterul si personalitatea gazdei tale. In subconstient, incepi sa analizezi daca primele impresii pe care ti le-ai format despre gazda, inainte de a vedea acele fotografii, se potrivesc cu fotografiile. Adesea, suntem surprinsi sa descoperim un element nou prin intermediul pozelor, ceva care ne ia complet prin surprinde- re. Cu atat mai mult daca gazda provine dintr-o alta culturaCUPRINS
1. Religiile lumii: Marele fauritor de sclavi... 5
2. Mituri si minciuni: Zeii vii... 113
3. MIsterul despre Iisus si despre alti profeti... 201
4. Povestea omenirii... 257
Bibliografie selectiva si recomandari de lectura... 408

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0173 sec