Schimbă-ţi aura, schimbă-ţi viaţa! Un ghid pentru dezvăluirea puterii spirituale

Schimbă-ţi aura, schimbă-ţi viaţa! Un ghid pentru dezvăluirea puterii spirituale
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 396
Format: 13x20

DESCRIERE

Tot ceea ce crezi, simţi şi faci radiază o energie spirituală care apare în diferite nuanţe şi culori — aceea este aura ta, mai precis, proiecţia ta spirituală. Schimbând calitatea aurei, îţi poţi schimba automat şi calitatea vieţii.

În această carte inovatoare, autoarea te ghidează cu grijă, prin tehnicile sale extrem de eficiente, pe calea îmbunătăţirii aurei personale.

Fie că vezi aurele, fie că nu, acest volum îţi va dezvălui cum arată imaginea completă a unei aure; ce semnificaţie au diferitele culori ale aurei şi ce spun ele despre tine; cum să evoluezi spiritual, inclusiv în dragoste, cum să obţii prosperitate, vindecare şi înţelepciune; care sunt cele 90 de meditaţii menite să aprofundeze relaţionarea interpersonală, avansarea profesională şi convertirea emoţiilor distructive; cum să devii mai spiritual şi să te apropii de Dumnezeu.„Unii oameni au impresia greşită că aura lor este ceva impersonal sau care nu aparţine vieţii cotidiene. Nimic nu este mai neadevărat. Aura este o parte intimă, dinamică şi activă a vieţii fiecăruia dintre noi.
(…)
Chiar am văzut energii sub formă de şarpe, izvorând din gura unei persoane foarte înşelătoare. Este important să punem mai multă puritate, idealism şi iubire în cuvintele pe care le rostim. Trebuie să fim foarte atenţi nu numai la cuvintele folosite, ci şi la motivele din spatele acestora. Şi trebuie să vorbim sincer şi amabil, pentru că fiecare cuvânt are un impact, pozitiv sau negativ, asupra celui care îl ascultă.“ — Barbara Y. Martin„Un ghid extrem de bine informat, care vă poate ajuta să vă canalizaţi energia spirituală personală şi să utilizaţi efectiv tehnici metafizice pentru a vă îmbunătăţi aura, a vă simţi şi a arăta mai bine, a vă bucura mai mult de viaţă. Rugăciunile meditative, consilierea, înţelepciunea spirituală şi puterea de exercitare sau de dezvoltare asupra propriei persoane, toate acestea sunt prezentate şi analizate în acest ghid metafizic, motivaţional şi plin de inspiraţie.“
Midwest Book Review

„O viziune înviorătoare, ce se abate de la ceea ce considerăm a fi o carte tipică despre aură. Cele mai multe publicaţii de acest fel se preocupă în cea mai mare parte a timpului să explice aspectele spirituale ale aurei, lăsând prea puţin loc pentru înţelegerea şi folosirea acestora în vederea perfecţionării personale. Acesta este principalul factor prin care această carte se evidenţiază.“
Readers Preference Reviews

„Cea mai bună carte despre aură pe care am citit-o vreodată! Meditaţiile oferite de Barbara sunt nişte instrumente simple, dar puternice care vă vor îmbunătăţi radical viaţa.“
DONNA HALE,
Southern California Society for Psychical ResearchNumită uneori „Mozart al Metafizicii“, Barbara Y. Martin este bine-cunoscută pentru lucrul cu aura şi cu energia spirituală, ceea ce constituie, în limbajul cunoscătorilor, o altă metafizică decât aceea filozofică. Născută cu o clarviziune supradezvoltată, Barbara poate vedea, de când era mică, aure complete, precum şi alte fenomene spirituale. Ea se numără printre primele persoane care au ajuns în circuitul prelegerilor publice şi care au vorbit despre aură în profunzime, chiar înainte ca fotografia Kirlian să fi adus aura în conştiinţa publicului. Barbara a avut o experienţă vastă ca orator în faţa universităţilor, a organizaţiilor ştiinţifice, a grupurilor civice şi a comunităţilor. A scris cărţi şi articole pe tema metafizicii şi a aurei, a apărut pe posturile naţionale de televiziune şi a consiliat nenumărate celebrităţi. De curând, a coînfiinţat The Wisdom Light Center, unde ţine workshopuri şi cursuri despre aură şi metafizică.
Dimitri Moraitis s-a implicat iniţial în producţia de film/televiziune, având o gamă largă de experienţe în divertisment şi publicitate, în calitate de producător, scenarist şi regizor. A primit mai multe premii şi distincţii, inclusiv o nominalizare Academy Award pentru primul său scurtmetraj Don’t Let It Bother You. Timp de mulţi ani, Dimitri a fost partenerul de scris al Barbarei şi este cofondatorul The Wisdom Light Center.


Titlu original: Change Your Aura, Change Your Life: A Step-by-Step Guide to Unfolding Your Spiritual Power
Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 396 / Format: 13 × 20 cm
Traducător: Ana-Maria Oglindă
Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)
ISBN: 978-606-588-360-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec