Sarcina si ingrijirea bebelusului

Preț: 53,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Pagini: 264
Format: 16,8x22
Categoria: Familia

DESCRIERE

Este un ghid nepreţuit, care ar trebui să se găsească în casa oricărui părinte. Plină de sfaturi şi informaţii foarte utile, cartea este şi bogat ilustrată, conţinând peste 500 de fotografii. Pentru a veni în sprijinul oricărui proaspăt părinte, structura ghidului a fost concepută în funcţie de etapele de dezvoltare a copilului.

În partea întâi, „Sarcina“, sunt descrise, săptămână cu săptămână, schimbările prin care trece corpul mamei, precum şi etapele de dezvoltare a fătului. În plus, există şi detalii despre testele şi examenele medicale, dar şi despre alimentaţia şi pregătirile pe care trebuie să le facă viitoarea mamă pentru naştere.

În partea a doua, „Îngrijirea bebeluşului“, sunt prezentate foarte multe informaţii practice – printre care şi instrucţiuni pas-cu-pas – referitoare la hrănirea, îmbăierea şi îngrijirea bebeluşului. De asemenea, se vorbeşte şi despre schimbările emoţionale şi fizice prin care părinţii pot trece după naştere.

În partea a treia, „Primul an de viaţă“, se analizează evoluţia fizică şi mentală a bebeluşului, lună de lună, de la naştere până la vârsta de un an. În plus, părinţii pot afla cum să stimuleze intelectual bebeluşul prin joacă.

Despre autor:

Alison Mackonochie a editat multe reviste de succes pentru părinţi, printre care şi You & Your Baby, Parents şi Everything You Need To Know About Your Baby, dar a conceput şi un ghid complet despre sarcină, care a avut un succes răsunător şi care a şi fost premiat de Emma’s Diary. În prezent, autorul este editor-şef la această publicaţie, dar, de asemenea, scrie foarte mult despre ce înseamnă să fii părinte, în diverse reviste şi ziare şi a semnat nenumărate cărţi pe aceeaşi temă, cea mai recentă fiind Babycare Week by Week. Este membră a Medical Journalists’ Association şi a Guild of Health Writers.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec