Sanatatea si puterile secrete ale naturii, dovada perfecta a interactiunii dintre Macrocosmos si microcosmosul fiintei umane

Sanatatea si puterile secrete ale naturii, dovada perfecta a interactiunii dintre Macrocosmos si microcosmosul fiintei umane
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 190
Format: 13x20

DESCRIERE

Anotimpurile se succed o data la trei luni, dar clima ne influenteaza permanent. Puterea ei este atât de mare, încât ne-a modelat constitutia fizica, ne-a modificat culoarea pielii, si-a lasat amprenta asupra starii noastre psihice.

Ce factori sunt favorabili sanatatii si cum îi evitam pe cei daunatori? Concluziile lui Michel Gauquelin deschid o perspectiva revolutionara pentru cercetare si pentru viata cotidiana. De ce poliomielita este o boala a verii, iar infarctele miocardice sunt mai frecvente iarna? Ce confera unei regiuni haruri terapeutice? Paginile de fata prezinta analizele expertilor si informatii indispensabile într-o era care redescopera importanta vindecarii holistice. Dar autorul reuseste mai mult. Ne provoaca sa decodificam împreuna misterul influentelor cosmice asupra propriului nostru organism si ne ofera raspunsuri incitante.

Medicina biometeorologica este un domeniu înca nou. Doctori, meteorologi, astronomi, statisticieni, sociologi, psihologi au înteles valoarea muncii de echipa. Traim pe propria piele efectele încalzirii globale si ale dezechilibrului ecologic la care am supus planeta. Cartea lui Michel Gauquelin ne demonstreaza o data în plus ca avem nevoie de solutiile pe care le prefigureaza aceasta stiinta de frontiera.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec