Sănătatea are gust. Carte de nutritie pentru intreaga familie.

Sănătatea are gust. Carte de nutritie pentru intreaga familie.
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 640
Categoria: Diete

DESCRIERE

Data aparitiei: 12 octombrie 2011

Aţi avut vreodată întrebări sau nelămuriri legate de mâncare? V-aţi gândit cât adevăr este în mesajele publicitare şi cum puteţi recunoaşte un produs sănătos? Sunteţi copleşiţi de avalanşa de informaţii şi nu ştiţi în cine să mai aveţi încredere? Credeţi că o alimentaţie echilibrată este privilegiul celor cu bani?
Am să vă ofer eu o parte din aceste răspunsuri, tocmai pentru că în şcoli nu se învaţă nutriţie, la doctor ajungeţi doar când sunteţi bolnavi, iar educaţia nu se poate face nici din reviste, nici de la televizor.
Am scris această carte pentru toţi cei care doresc să ştie puţin mai mult despre mâncare. Am încercat să uit că sunt medic şi m-am adresat vouă cu toată sinceritatea, de pe poziţia unui prieten care vă ştie nevoile, dar şi slăbiciunile. Pe lângă informaţiile ştiinţifice, veţi găsi aici o parte din secretele alimentelor şi multe sfaturi practice astfel încât să alegeţi produsele care vă hrănesc corpul şi vă satisfac sufletul.
Mâncarea este şi trebuie să rămână una dintre plăcerile vieţii şi doar cunoscând elementele de bază ale nutriţiei veţi putea avea o dietă diversificată şi echilibrată. Primiţi-mă la masa voastră şi veţi vedea că sănătatea poate începe din farfurie şi nu este doar gustoasă, ci mai ales accesibilă tuturor.

Dr. Mihaela Bilic
medic nutriţionist
www. doctorbilic. com

Copertă: Marius Bărăgan
După succesul primelor două cărţi "Silueta dincolo de mituri" şi "Trăiesc, deci mă abţin", dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist, lansează o nouă carte: "Sănătatea are gust".

Pe parcursul celor 55 de capitole veţi afla care sunt alimentele recomandate în diferite afecţiuni, cum vă puteţi menţine sănătatea şi tinereţea hrănindu-vă corect, cum să faceţi faţă slăbiciunilor culinare şi, nu în ultimul rând, cum să ajutaţi organismul să fie în formă maximă tot prin mâncare.

"Sănătatea are gust" este o carte care trebuie să existe în orice casă! Din paginile ei veţi afla cum să faceţi din mâncare un aliat al sănătăţii fără să renunţaţi la plăcerea gustului.

RECENZII

Rating general
3 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
1
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3
cum as putea renunta de la mancare??? j cum as putea slabi??? 
Created in 0.064 sec